Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (270/678) > >>

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
ТУРЦИЯ СТАНА ПАРТНЬОР НА ШОС ПО ДИАЛОГА
Китайският президент Ху Цзинтао съобщи, че в рамките на срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество /ШОС/ в Пекин са приели Турция в организацията като партньор по диалога.

Изпратена 07.06.2012 10:49:46 UTC
Обновена 07.06.2012 10:49:46 UTC
Турция стана партньор на Шанхайската организация за сътрудничество по диалога.
Китайският президент Ху Цзинтао съобщи, че в рамките на срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество в Пекин са приели Турция в организацията като партньор по диалога.

Организацията, която бе създадена през 1996та година от Китай, Русия, Казахстан, Киргизстан и Таджикистан се споменаваше като Шангхайската петорка, а през 2001ва година към организацията се присъдени и Узбекистан.

Иран, Пакистан и Монголия участват в срещата на върха със статут на страни наблюдатели, а през 2010та година Беларус и Шри Ланка бяха станали партньори по диалога.
http://www.trtbulgarian.com/trtworld/bu/newsDetail.aspx?HaberKodu=d5a45c8f-571f-4db7-885a-f9552b7b3899

havaika:

--- Quote from: skoti3 on June 07, 2012, 18:42 ---Чекай сега от къде се почна до къде се стигна. Не измествай темата първо. От една случка в САЩ, въобще не ми е до поповете тук , защото и аз не съм религиозен.

--- End quote ---
Е аз почнах и друга тема но ти мечтаеш за здрав помак ;D
 Или се срамуваш от поповете та бързаш да изместиш моето мнение подкрепено с факти. ;)
 Абе да те питам като съвестен данекоплатец не се ли засягаш че мафията налива пари в Българската църква и се освобождава от данъци? Не може ли тези пари да отидат за застраховки от заметресение на българските жители((не зависимо от религия)? ;)

skoti3:

--- Quote from: havaika on June 07, 2012, 18:55 --- Е аз почнах и друга тема но ти мечтаеш за здрав помак ;D

--- End quote ---

Да дойде :D на по бира.

havaika:

--- Quote from: skoti3 on June 07, 2012, 19:01 ---Да дойде :D на по бира.

--- End quote ---
Една помакиня взела та се напила и като се върнала ....мъжът и бой по задни части..бой....Та на другия ден питала мъжът си ако се напие гъз боли ли?Ти имаш ли подготвен въпрос за пред лекар де. ;) ;D
 Почвам да ревнувам  ;Dмай имаш интерес към Исмет ;D

skoti3:

--- Quote from: havaika on June 07, 2012, 19:04 --- Една помакиня взела та се напила и като се върнала ....мъжът и бой по задни части..бой....Та на другия ден питала мъжът си ако се напие гъз боли ли?Ти имаш ли подготвен въпрос за пред лекар де. ;) ;D
 Почвам да ревнувам  ;Dмай имаш интерес към Исмет ;D

--- End quote ---

Все повече се замислям дали зад профила е жена или нещо друго. Та не мисля да отговарям за старовремски приказки. То днес помакините как пият просто не е истина, говоря сериозно. Това днес просто е мит, че не пили. Пият и то не по различно от останалите. И след като се напият питай комшията какво са правили.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version