Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 07, 2012, 19:10 ---Все повече се замислям дали зад профила е жена или нещо друго. Та не мисля да отговарям за старовремски приказки. То днес помакините как пият просто не е истина, говоря сериозно. Това днес просто е мит, че не пили. Пият и то не по различно от останалите. И след като се напият питай комшията какво са правили.
--- End quote ---
Ти явно си закъсъл ислямист.За теб е важно дали мнението е от жена или мъж ;D ;D
Помакините не пият и не са наркоманки,и на са селиконови моми и това ви дразни.Помакините са морални, с нежна кожа(на девица според християнската религия),далеч от пороците на помията на съвремието .Знам,че това ви дразни.Да пукате от яд,помаците ще ги има заради своете "изостанали" възгледи на християнката българка ,която за една салата се клеца ;) :D
skoti3:
Tака може да е било преди, но не е днес. Ти можеш да ми говориш на инат, но аз знам много по добре. Ти въобще знаеш ли ваще моми к'ви ги вършат по Благоевград, София, Пловдив ? Лично за мен свестни няма никъде, отдолу всички са еднакви и лиземерни. Тези, които пазят традициите днес са изключение.
asparuh7777:
--- Quote from: havaika on June 07, 2012, 19:18 --- Ти явно си закъсъл ислямист.За теб е важно дали мнението е от жена или мъж ;D ;D
Помакините не пият и не са наркоманки,и на са селиконови моми и това ви дразни.Помакините са морални, с нежна кожа(на девица според християнската религия),далеч от пороците на помията на съвремието .Знам,че това ви дразни.Да пукате от яд,помаците ще ги има заради своете "изостанали" възгледи на християнката българка ,която за една салата се клеца ;) :D
--- End quote ---
Ми добре! :D :D :D :D :D :D :D
Mariana:
--- Quote from: havaika on June 07, 2012, 19:18 --- Помакините не пият и не са наркоманки,и на са селиконови моми и това ви дразни.Помакините са морални, с нежна кожа(на девица според християнската религия),далеч от пороците на помията на съвремието .Знам,че това ви дразни.Да пукате от яд,помаците ще ги има заради своете "изостанали" възгледи на християнката българка, която за една салата се клеца ;) :D
--- End quote ---
Искрено вярвашите християнки се "клецат" за една салата толкова, колкото и искрено вярващите мюсюлманки. Доста грозен израз е този, впрочем, за "клецането" и салатата, не прилича на жени с изтънчен морал.
onegavon:
Третокласничката всичко знае слушайте я внимателно! Вместо да се засрами , че е неграмотна тя морал ще ми преподава и в същото време ръси цинизми.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version