Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
havaika:
"Българи източили $285 000 в САЩ"-хайдутите са си хайдути ,където и да се намират ;D ;D
Ако не са хайдутите са "Калинките(http://btvnews.bg/bulgaria/falshivata-diploma-na-kalina-ilieva-koga-i-kak-ya-e-napravila.html
)
http://www.bnews.bg/article-52046
31-годишният Николай Иванов и Димитър Стаматов на 29 години, откраднали от банкови сметки 285 хил. долара, са осъдени съответно на 3 и на 9 години затвор.
При пътуване в Ню Йорк миналата година двамата успели да откраднат данните от над хиляда карт, съобщи БНР.
По-късно те направили същия удар и в Аризона, Илинойс и редица градове в Канада.
Мъжете са били арестувани през май в Ню Йорк, докато прибирали скимиращо устройство от банкомат.
От прокуратурата отбелязват, че
наложените присъди са сред най-строгите за подобни престъпления в района на Манхатън.
Нашенците са се сдобили с данните на близо 1500 души.
Смята се, че българите са започнали престъпната си дейност през януари 2011 година. Иванов има канадски паспорт, а Стаматов е с постоянно жителство в Канада. Двамата са изпращали парите в България.
После циганите ,помаци и турци пълнят българските затвори.Но затова гледат съставите на прокуратура и съд да са задължително православни.Но в чужбина не вървят. Че като си спомня,че българин оскверни гроба на Чарли Чаплин,пръв фълшифицира долара и др. в световната класация. ::)
havaika:
--- Quote from: EvroPOMAK on June 12, 2012, 11:19 ---Геройски постъпки на Велики българи към Велики Поети и Герои !!! ???
“От дълги години съм енорийски свещеник в село Павелче, (сега селото се нарича Паволче – бел. ред) до Враца. Преди известно време, преди да почине мой енориаш (името му е записано в протокола) пожела да се изповяда и да получи от духовен баща опрощение на греховете си. Той беше в доста напреднала възраст, боледуващ и аз отидох в дома му, за да извърша моя свещенически дълг. Той ми изповяда, че още от турско време и досега му тежало на душата голям грях, че съвестта постоянно го измъчвала и чувствайки вече края на своя живот, решил да си признае една истина, за да може да умре след това спокойно. Било през пролетта на 1876 г., когато турският аскер разбил около Милин камък четата на войводата Христо Ботев. Притежавал кошара и стадо овце на три километра от селото. Имал и пастир, който се грижел за добитъка. Нея вечер, каза той, дойде при нас в кошарата непознат човек, с черна брада, представителен на вид, облечен в хубави военни дрехи и по всичко изглежда да е войвода. Каза, че е гладен и ранен и поиска подслон при нас в кошарата. Приех го, нахраних го и след като се разговаряхме, той поиска да си превърже раната и да си отпочине. Когато той отвори чантата си, която носеше през рамото си, за да вземе нещо за превързване на раната си, видях в нея много златни пари, които така ме поразиха, че аз загубих и ума, и дума.
Тогава ми дойде една сатанинска мисъл в душата, че ако взема тия пари ще бъда най-богатият човек на света. Когато войводата след като си превърза раната, легна на одъра и заспа, реших с помощта на моя пастир да го убия и да му взема златните пари, което и направихме същата нощ, като му разсякохме главата със секирата и прибрах всичкото злато, което намерих в чантата му. Тялото на убития го пренесохме на едно магаре и го хвърлихме в пропастта до канарите около километър от кошарата. Разбрах след като се освободихме от турско, че съм убил един голям човек и това угризение на съвестта не ми даде нито ден спокоен до ден днешен...”
http://www.blitz.bg/article/30674
--- End quote ---
Кръвта вода не става ;D ;D Гена си е ген ,и те така до днес.
Nazmi:
--- Quote from: EvroPOMAK on June 12, 2012, 11:19 ---Геройски постъпки на Велики българи към Велики Поети и Герои !!! ???
“От дълги години съм енорийски свещеник в село Павелче, (сега селото се нарича Паволче – бел. ред) до Враца. Преди известно време, преди да почине мой енориаш (името му е записано в протокола) пожела да се изповяда и да получи от духовен баща опрощение на греховете си. Той беше в доста напреднала възраст, боледуващ и аз отидох в дома му, за да извърша моя свещенически дълг. Той ми изповяда, че още от турско време и досега му тежало на душата голям грях, че съвестта постоянно го измъчвала и чувствайки вече края на своя живот, решил да си признае една истина, за да може да умре след това спокойно. Било през пролетта на 1876 г., когато турският аскер разбил около Милин камък четата на войводата Христо Ботев. Притежавал кошара и стадо овце на три километра от селото. Имал и пастир, който се грижел за добитъка. Нея вечер, каза той, дойде при нас в кошарата непознат човек, с черна брада, представителен на вид, облечен в хубави военни дрехи и по всичко изглежда да е войвода. Каза, че е гладен и ранен и поиска подслон при нас в кошарата. Приех го, нахраних го и след като се разговаряхме, той поиска да си превърже раната и да си отпочине. Когато той отвори чантата си, която носеше през рамото си, за да вземе нещо за превързване на раната си, видях в нея много златни пари, които така ме поразиха, че аз загубих и ума, и дума.
Тогава ми дойде една сатанинска мисъл в душата, че ако взема тия пари ще бъда най-богатият човек на света. Когато войводата след като си превърза раната, легна на одъра и заспа, реших с помощта на моя пастир да го убия и да му взема златните пари, което и направихме същата нощ, като му разсякохме главата със секирата и прибрах всичкото злато, което намерих в чантата му. Тялото на убития го пренесохме на едно магаре и го хвърлихме в пропастта до канарите около километър от кошарата. Разбрах след като се освободихме от турско, че съм убил един голям човек и това угризение на съвестта не ми даде нито ден спокоен до ден днешен...”
http://www.blitz.bg/article/30674
--- End quote ---
Отдавна се знаеше този срамен и позорен факт.Най-великите Българи като Ботев и Левски предадени и убити от народа си!
Бай Ганю и до днес е тук.....! ???
Subeyi Kurt:
--- Quote from: havaika on June 12, 2012, 12:42 --- Кръвта вода не става ;D ;D Гена си е ген ,и те така до днес.
--- End quote ---
Znae se che togava naroda e bil protiv haydutite. Narekli sa gi hayduti t.e. kradci zashtoto sa ubirali horata a ponyakoga dori sa gi klali za pari.
onegavon:
Темата не е "Дейци на национално-освободителното движение на България" а" Новини"! Относно кой, кого е предал си отворете тема.Само ще напомня , че според последните изследвания се оказа , че поп Кръстьо не е предавал Левски, а за Ботев така и не се се знае със сигурност.Така, че не сде опитвайте да манипулирате хората!Напоследък нещо много озлобяхте и това няма да ви доведе да добър край.Не търсете причините за собственото си неблагополучие в другите!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version