Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
skoti3:
Султане ти ако търсиш кирки, аз все още не съм обърнал резбата.
--- Quote from: ibrahim65 on June 12, 2012, 23:24 ---Гръцка телевизия пусна "новини на помашки"
http://www.dnes.bg/balkani/2011/01/31/grycka-televiziia-pusna-novini-na-pomashki.110104,4
--- End quote ---
Това не беше ли в началото на миналата година т.нар новини на помашки, които са на практика на български.
ibrahim65:
Скот абе ти ако видиш и Ахмед агата ще кажиш че е българин,
ще вземе да те набучи на кол след това заколи след това изпече и след това...
sultan selim:
--- Quote from: skoti3 on June 12, 2012, 23:28 ---Султане ти ако търсиш кирки, аз все още не съм обърнал резбата.
Това не беше ли в началото на миналата година т.нар новини на помашки, които са на практика на български.
--- End quote ---
като я обърнеш викай аз съм търпелив
sultan selim:
--- Quote from: ibrahim65 on June 12, 2012, 23:32 ---Скот абе ти ако видиш и Ахмед агата ще кажиш че е българин,
ще вземе да те набучи на кол след това заколи след това изпече и след това...
--- End quote ---
няма да го коли само щему оправи резбата ;D
skoti3:
Някои лично като не се чувстват българи, това не значи, че и другите са така. Едва ли не, че са чисти траки и абсолютно различно население не са. Познавам едно хубаво Айше, което казва би се обидила ако някой каже, че не е българка по корен. А и някои малко ме съмнявате дали вярно сте помаци, или турци , които се правят на такива. Някои се изпуснаха май :D
Що пък някой като е мюсюлманин не трябва да е българин ли ? Щото гледам, че някой, който каже нещо такова го нападате. А такива има много повече. Тук въобще не говоря за турците, и нямам нищо против тях. Против имам тези, които се правят на такива каквито не са.
--- Quote from: sultan selim on June 12, 2012, 23:33 ---като я обърнеш викай аз съм търпелив
--- End quote ---
Дооообре, само си сложи една ламарина отзад.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version