Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (288/678) > >>

skoti3:
Султане ти ако търсиш кирки, аз все още не съм обърнал резбата.

--- Quote from: ibrahim65 on June 12, 2012, 23:24 ---Гръцка телевизия пусна "новини на помашки"

http://www.dnes.bg/balkani/2011/01/31/grycka-televiziia-pusna-novini-na-pomashki.110104,4

--- End quote ---

Това не беше ли в началото на миналата година т.нар новини на помашки, които са на практика на български.

ibrahim65:
Скот абе ти ако видиш и Ахмед агата ще кажиш че е българин,
ще вземе да те набучи на кол след това заколи след това изпече и след това...

sultan selim:

--- Quote from: skoti3 on June 12, 2012, 23:28 ---Султане ти ако търсиш кирки, аз все още не съм обърнал резбата.

Това не беше ли в началото на миналата година т.нар новини на помашки, които са на практика на български.

--- End quote ---
като я   обърнеш    викай  аз съм  търпелив 

sultan selim:

--- Quote from: ibrahim65 on June 12, 2012, 23:32 ---Скот абе ти ако видиш и Ахмед агата ще кажиш че е българин,
ще вземе да те набучи на кол след това заколи след това изпече и след това...

--- End quote ---
няма    да го коли  само щему оправи  резбата   ;D

skoti3:
Някои лично като не се чувстват българи, това не значи, че и другите са така.  Едва ли не, че са чисти траки и абсолютно различно население не са.  Познавам едно хубаво Айше, което казва би се обидила ако някой каже, че не е българка по корен. А и някои малко ме съмнявате дали вярно сте помаци, или турци , които се правят на такива.  Някои се изпуснаха май :D

Що пък някой като е мюсюлманин не трябва да е българин ли ? Щото гледам, че някой, който каже нещо такова го нападате. А такива има много повече. Тук въобще не говоря за турците, и нямам нищо против тях. Против имам тези, които се правят на такива каквито не са.

--- Quote from: sultan  selim on June 12, 2012, 23:33 ---като я   обърнеш    викай  аз съм  търпелив 

--- End quote ---

Дооообре, само си сложи една ламарина отзад.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version