Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 13, 2012, 22:18 ---В Герб има мюсюлмани, дори и министър има. Глупостите продължават. И как така реши, че като няма мюсюлманин в дадена партия значи партията е църковна може да са атеисти. Не ми го хвали Трактора, защото си е престъпник , явно и ти участваш та го защитаваш. Той е един от много престъпници. Това, че е мюсюлманин не значи, че не трябва да си получи заслужането, въпреки и Гриша Ганчев отиде на кино, има и други, които са за кино, но тук няма никаква конспирация. Ако имаше нещо такова Доган трябваше отдавна да е в затвора. Подобно на цяря, Велчев и всички които крадоха. Хем искаш българите да те приемат хем говориш глупости против тях малко ще е трудно. Пак повтарям правиш лоша услуга на свестните помаци. Хубави неща говориш, но ги кажи на живо пред хода, не смееш, защото ще станеш за смях пред всички.
--- End quote ---
Я ми кажи едно име на прокурор помак. ??? ::) Един двама в църковните партии не ги прави тъпкани с помаци.Поставяни са удобни и за пример за такива като теб да могат да сочат ;D ;D
Ахмед Башев- Бял извор
Браво на човека-казва истината :)
skoti3:
--- Quote from: havaika on June 13, 2012, 22:35 --- Я ми кажи едно име на прокурор помак. ??? ::) Един двама в църковните партии не ги прави тъпкани с помаци.Поставяни са удобни и за пример за такива като теб да могат да сочат ;D ;D
Ахмед Башев- Бял извор
Браво на човека-казва истината :)
--- End quote ---
Няма смисъл да постваш един клип по сто пъти. Да те питам ти въобще четеш ли какво пиша или си говориш всичко наизуст. Работата се търси, не се дава. А този помак да се е предложил ? Целта не е от всички етнически или религиозни групи да има хора на управленски места. За тази работа има конкурси. И като толкова възхваляваш Доган какво направи за тази цел, а ?
ibrahim65:
Тази havaika ви побърка просто я поздравявам.
asparuh7777:
--- Quote from: ibrahim65 on June 13, 2012, 22:58 ---Тази havaika ви побърка просто я поздравявам.
--- End quote ---
То и твоя акъл е толкова! :D Мога да изредя сума ти помаци кметове, председатели на общински съвети, лекари, следователи, професори..... ама да не глевим модератоското ядро на ДПС! ;) Помаците знаят много добре кои са, какви са и как да се оправят и без вашите напътствия с посока анадола! ;) А и това не е новина така, че някой модератор може да забърше. 8)
skoti3:
Да прав си Ибрахиме явно знаеш, че той е някой провокатор и си има цел. Дори се чудя дали е роден в България. Но искам да си каже мислите пред хората, не смее, защото ще и се смеят. Спирам да споря с това нищожество, защото си имам задачи. Хайде хавайке - мъж ли си жене ли си, продължавах да бълвах смешки.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version