Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 13, 2012, 22:52 ---
Няма смисъл да постваш един клип по сто пъти. Да те питам ти въобще четеш ли какво пиша или си говориш всичко наизуст. Работата се търси, не се дава. А този помак да се е предложил ? Целта не е от всички етнически или религиозни групи да има хора на управленски места. За тази работа има конкурси. И като толкова възхваляваш Доган какво направи за тази цел, а ?
--- End quote ---
Прокурор-помак и съдия-помак ме интересува!!!!!Тия където се избират от народа е ясно.Назначените ме интересуват-там е дискриминацията. ;)
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 13, 2012, 23:06 ---Да прав си Ибрахиме явно знаеш, че той е някой провокатор и си има цел. Дори се чудя дали е роден в България. Но искам да си каже мислите пред хората, не смее, защото ще и се смеят. Спирам да споря с това нищожество, защото си имам задачи. Хайде хавайке - мъж ли си жене ли си, продължавах да бълвах смешки.
--- End quote ---
Лека нощ ,смяната ти дойде ;D ;D
skoti3:
--- Quote from: havaika on June 13, 2012, 23:09 --- Прокурор-помак и съдия-помак ме интересува!!!!!Тия където се избират от народа е ясно.Назначените ме интересуват-там е дискриминацията. ;)
--- End quote ---
Предложи някой ? Повечето като се огъзихте на ДПС малко ще е трудно да се взимат хора от ДПС, като могат да се вземат от ГЕРБ. Предложи някой помак с образование , успял. Защото по тази логика и аз мога да претендирам да съм прокурор. Това няма нищо общо с дискриминацията.
Така не ме интересува какво ще ми отговорите, защото вие никога на отговаряте, а плямпате като прост народ, Чао иди и се лекувай.
asparuh7777:
--- Quote from: havaika on June 13, 2012, 23:09 --- Прокурор-помак и съдия-помак ме интересува!!!!!Тия където се избират от народа е ясно.Назначените ме интересуват-там е дискриминацията. ;)
--- End quote ---
Да учат. ;) Не може да го свалиш от коня, да му вземеш резачката и а в прокуратурата! :D
skoti3:
--- Quote from: asparuh7777 on June 13, 2012, 23:12 ---Да учат. ;) Не може да го свалиш от коня, да му вземеш резачката и а в прокуратурата! :D
--- End quote ---
Каза го така си е. Аз дето гледам да съм по мек не ми оставиха избор. Някой даде пример и с ромите, защо няма хора във властта. СОри ама 80 процента няма и средно образование, как ще са в ключови места.
И така питам и да предложи някой помак, който може да заеме дадена позиция не отговаря. Сори ама със средно образование няма как.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version