Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
ibrahim65:
--- Quote from: asparuh7777 on June 13, 2012, 23:05 ---То и твоя акъл е толкова! :D Мога да изредя сума ти помаци кметове, председатели на общински съвети, лекари, следователи, професори..... ама да не глевим модератоското ядро на ДПС! ;) Помаците знаят много добре кои са, какви са и как да се оправят и без вашите напътствия с посока анадола! ;) А и това не е новина така, че някой модератор може да забърше. 8)
--- End quote ---
Да господине ПОМАЦИТЕ знаят кой са и какво правят и как да си запазят ръцете чисти.
havaika:
Има десетки но ги "държат по-ниско от тревата".Нали така ;)
ibrahim65:
--- Quote from: skoti3 on June 13, 2012, 23:18 ---Каза го така си е. Аз дето гледам да съм по мек не ми оставиха избор. Някой даде пример и с ромите, защо няма хора във властта. СОри ама 80 процента няма и средно образование, как ще са в ключови места.
И така питам и да предложи някой помак, който може да заеме дадена позиция не отговаря. Сори ама със средно образование няма как.
--- End quote ---
Аз предлагам Ибрахим65 за прокурор.
havaika:
--- Quote from: skoti3 on June 13, 2012, 23:12 ---
Предложи някой ? Повечето като се огъзихте на ДПС малко ще е трудно да се взимат хора от ДПС, като могат да се вземат от ГЕРБ. Предложи някой помак с образование , успял. Защото по тази логика и аз мога да претендирам да съм прокурор. Това няма нищо общо с дискриминацията.
Така не ме интересува какво ще ми отговорите, защото вие никога на отговаряте, а плямпате като прост народ, Чао иди и се лекувай.
--- End quote ---
Ти нали щеше да лягаш? Хайде сънчо мина кака.Отивай при мама да ти каже приказка и да спинкаш и да сънуваш Караибрахом ;D
havaika:
--- Quote from: ibrahim65 on June 13, 2012, 23:23 ---Аз предлагам Ибрахим65 за прокурор.
--- End quote ---
Аз съм с трети клас и съм повтаряла да затвърдя историята ;D ;D не ставам ;D ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version