Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (33/678) > >>

Dilmana:

--- Quote from: silvia on October 29, 2010, 14:29 ---Какви свободни жени са онези, които в Иран или в Саудитска Арабия могат да влязат в затвора, ако не са облечени според правилата на „религиозни” полиции?
--- End quote ---

какво общо има това с извършените от ДАНС обиски в Родопите?

Dilmana:

--- Quote from: silvia on October 29, 2010, 14:29 ---. Не може с насилие върху когото и да било, още повече върху който е по-удобен за отвличане или убиване, да се прокарват идеи, каквито и да било идеи, от когото и да било.

--- End quote ---
Именно.
Не може с престъпни действия да се прокарват идеи в България, че мюсюлманите са потенциални терористи и затова  ще ги обискираме (Лъжница, Сърница и Рудозем) , ще им разбиваме вратите (Рибново), ще ги задържаме под стража (Али Хайредин).
За Рибново и за Али Хайредин се доказа, че службите са извършили неправомерни, тоест евфемизъм за престъпни действия.
Някой да е научил нещо в България?
Не.
Не може службите да изпълняват политически поръчки на сульо и пульо, нито да престъпват законите.
Защото утре Силвия, Сирио и Петър ще плащат от джоба си зулумите им, когато България за пореден път бъде осъдена в Страсбург, както вече бе осъдена да  заплати 50 хиляди евро за прокурорско-полицейския произвол , извършен спрямо т.нар. алтернативен синод.
 Между другото, тогава мюсюлманите в България  подкрепиха християните от синода на Инокентий.
Бях на конференцията и знам. И кои бяха там? Двама души от нашия Комитет за българо-европейско сътрудничество, представители на омразния БХК и други неправителствени органзиации, Иван Иванов от ДСБ, Лъчезар Тошев от СДС, представители на мюсюлманите и горе-долу това беше.
На митинга дойдоха хора от Чепеларе, повечето бяха от София, общо към двеста души. Месеци наред продължаваха бденията на 50-на граждани и ...толкова.
А ако бяха дошли и безчетните силвии, петровци и сириовци... може би днес щяхме да си спестим 50 хиляди евро? Нали?
Но да им е честито на подкрепящите държавния произвол - 50 бона евро, извадени от джобовете им. А и както се казва:  днес мечката ще играе у Хасан, утре у Иван.
Току -виж и у Силвето утре довтасали закачулени дансаджии да търсят забранена литература .
Дали в този случай някоя форумна Петра пък не трябва да извади статистика, че има поне стотина престъпнички, носещи името Силвия и щом от ДАНС са имали заповед за обиск, то значи са били в правото си?

Dilmana:

--- Quote from: sirrio on October 29, 2010, 15:35 ---В Австралия бе публикувано
--- End quote ---

а кам източника на това писанийце? Ами ...хм, авторските права? Нещо за това чул ли е Сирио?

Dilmana:

--- Quote from: sirrio on October 29, 2010, 14:54 ---Dilmana,  Явно ще ми се наложи да обяснявам като на бавноразвиваща се.
Първо, (за което се надявах, че ще се досетиш) не ти говоря на “Вие”, защото не считам, че заслужаваш такова уважение с меко казано просташките си изказвания и поведение по отношение на инако-мислещите във този форум.
 не мисля че някаква си треторазрядна „журналистка” дето списва някакво никому неизвестно списанийце в не знам си коя държава (дето на всичкото отгоре се самозаблуждава, че е най-всезнаещата и информираната на света), ми е на нивото,за  да ми държи менторски тон и да се опитва да ме ограмотява.  Аз повече от десет години работя за най-големите световни ядрени и енергийни компании, моето момиче, докато ти си драскаш измисленото списанийце и си мислиш колко си велика. Ако беше толкова добра щеше да работиш в някоя световна медия, а не да списваш надомни вестници. Или може би имаш спечелен някой Пулицър, за който ние не знаем, а ти си траеш от скромност, а?

--- End quote ---

"Аз повече от десет години работя за най-големите световни ядрени и енергийни компании, моето момиче,  ....ама манталитетът ми -  досущ селска махленка. И речникът ми и той такъв."  ::)
Полека, Сирио, полека. Да не падне стоборът.  ::)

Dilmana:

--- Quote from: sirrio on October 29, 2010, 14:54 ---Dilmana,ти явно  не подлежиш на превъзпитание . Второ, аз ти зададох обикновен въпрос каква е националността ти.Трето, аз мога да си задам още много други въпроси, но за разлика от теб мога и да си отговоря на тях.
--- End quote ---

да, г-н Сирио, попитайте се, например  защо смятате,  че имате право да задавате милицонерски въпроси?
Ако си отговорите, задайте си и този въпрос: защо риете с копита, че вече не може да изпращате хора на "превъзпитание"?  Рефлекс от времето, прекарано в служба на Народната милиция? ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version