Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (322/678) > >>

havaika:

--- Quote from: Mariana on July 08, 2012, 17:02 ---Престани да се подиграваш, Хавайчо, с тленните останки на избитите мъже, жени и деца в Батак. Имай малко уважение към подобни неща.

Не знам дали ще си "по-спокойна", впрочем, докато се правиш на жена, но опитът ми в живота ме е научил, че който лъже за едно, може да лъже и за друго.

Колкото до проституцията, разврата и пр. - отдавна ми омръзна да пиша или да споменавам, че никоя крайност не бива да служи като оправдание за друга.

И развратът, и фундаменталното невежество, използващо религията за прикритие или оправдание, са вредни.

А склонността към интригантство и манипулативност е също доста некрасива, да не кажа долна, човешка черта.

--- End quote ---
  Аз пък си мисля ,че най добрата защита  е нападението..Като няма  Марианка (чо)аргументи с които да ме обориш прибягваш до обиди и полова,сексоална, социално психологическа характеристика на личността.
     Знам , и Ви съчувствам  .Много Ви гризе съвестта за греховете спрямо нас и изложбата на кокали в Батак е едно замазване на кланетата след освобождението и жажда за мъст на комплексираната българска душа.Но тази омраза към нас защото имаме друга религия(която лъка вуня даже и през монитора ми), няма да Ви направи духовно и морално на по високо стъпало от нас.Самузаблуждавате се от обаянието за самолюбие и самовеличие.Съжалявам Ви наистина, и дано спите спокойно като доказани " башибозуци" ;) ;D ;D

Mariana:

--- Quote from: havaika on July 08, 2012, 18:30 ---  Аз пък си мисля ,че най добрата защита  е нападението..Като няма  Марианка (чо)аргументи с които да ме обориш прибягваш до обиди и полова,сексоална, социално психологическа характеристика на личността.
     Знам , и Ви съчувствам  .Много Ви гризе съвестта за греховете спрямо нас и изложбата на кокали в Батак е едно замазване на кланетата след освобождението и жажда за мъст на комплексираната българска душа.Но тази омраза към нас защото имаме друга религия(която лъка вуня даже и през монитора ми), няма да Ви направи духовно и морално на по високо стъпало от нас.Самузаблуждавате се от обаянието за самолюбие и самовеличие.Съжалявам Ви наистина, и дано спите спокойно като доказани " башибозуци" ;) ;D ;D

--- End quote ---

Драги анонимчо,

Аз, за разлика от тебе, не се правя на нищо, което не съм, и освен това Мариана е собственото ми име.
А омразата, която имаш в душата си, не я приписвай на други хора.

Не съди за другите по себе си.

havaika:

--- Quote from: Mariana on July 08, 2012, 18:37 ---
Драги анонимчо,

Аз, за разлика от тебе, не се правя на нищо, което не съм, и освен това Мариана е собственото ми име.
А омразата, която имаш в душата си, не я приписвай на други хора.

Не съди за другите по себе си.

--- End quote ---

С нападки към моята скромна личност ,БПЦ  и Вие в частност няма да получите "божественото" опрощение  на грешните Ви души спрямо нас.Омразата  и нападките към нас показва колко слаби и лабилни личности сте всъщност ;D ;Dимащи нужда от услугите на  специалисти психиятри. ;)

havaika:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1439014600 ученици тръгват на летни курсове по Коран
Аллах е велик :)

Mariana:

--- Quote from: havaika on July 08, 2012, 18:44 ---
   С нападки към моята скромна личност ,БПЦ  и Вие в частност няма да получите "божественото" опрощение  на грешните Ви души спрямо нас.Омразата  и нападките към нас показва колко слаби и лабилни личности сте всъщност ;D ;Dимащи нужда от услугите на  специалисти психиятри. ;)

--- End quote ---

Омръзна ми да чета инсинуации.

А сопри малко, пък да видим дали случайно вместо насъскване на мюсюлмани срещу християни, вместо дух на манипулативност, разделения и пр., не ли могъл поне една дума, една йота, дето се казва, да напишеш, която да се стреми към това да обединява хората, не да ги насъсква едни срещу други.

Каквото и да мислиш, на съда на душите, на който един ден ще отидем всички, нито лъжите, нито манипулациите, нито омразата, която си изразявал приживе, ще ти помогнат особено.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version