Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Rahmie:
Главно мюфтийство заклейми терористичният акт на летището в Бургас
Четвъртък, 19 Юли 2012г. 09:46ч.
Главно мюфтийство на Мюсюлманското изповедание в Република България изказва дълбоки съболезнования към близките на жертвите загинали при взривът на автобус с 40 израелски туристи на летище "Сарафово" в Бургас.
Терорът категорично не може да се одобри, независимо какви са причините и целите му. Терорът, който заплашва свята ценност каквато е човешкият живот и унищожава обществената сигурност, е варварски акт, който никоя религия, никое разбиране и никое схващане не може да одобри.
Изповеданието пожелаваме на опечалените семейства търпение, а на ранените скорошно оздравяване.
Mariana:
МВР пусна снимка на предполагаемия атентатор
http://novinite.bg/articles/15870
"Форумци на News.bg откриха интернет страница с профил на бивш затворник в Гуантанамо, който може да бъде физически оприличен с извършителя на терористичния акт в Бургас."
http://www.webcafe.bg/id_1064571169_Tarsi_se_Nyakoi_go_nameriha_v_Mrejata
KaraIbrahim:
По една случайност съпругата ми се намираше в бургаската болница и прозорецът на стаята и е би срещу входа на Спешния център.Било е страшно,линейките са докарвали хора на парчета.
Хора,пазете се от тероризма!В България от години наблюдавам едно безрезличие на човека към случващото се наоколо.Нямаме навик да сигнализираме за каквото и да е .Това е една от причините да се превърнем в лесна мишена за терористите.Дано този случай да ни подейства мотивиращо и да започнем да проявяваме своята гражданска активност.
Безразличие и нехайство се наблюдава и при органите,работещи срещу тероризма обаче.Лично на мен ми се е случвало да ми проверяват документите в метрото,но раницата с багаж - не.Скенери би трябвяло да бъдат поставени навсякъде,но такива няма.
Отделно българската държава беше предупредена още през януари,че се очакват атентати срещу израелски граждани,пребиваващи у нас.Не вярвам да са взети кой знае какви мерки,имайки предвид какво се случи вчера.
Факт е обаче,че днес вече България не е същата.Туристи бягат,хората са притеснени.И ако всички ние не участваме в борбата срещу злото,сянката на страха ще се наслои и върху нас.
Нека жертвите да почиват в мир!
ibrahim65:
--- Quote from: botev on July 19, 2012, 13:58 --- Ти тотално си се напушил с гипс!!!!!!!! :o Познай какъв ще е ответния удар и колко майки още се разплачат!!!! Куку си ей!!!! :o ???
--- End quote ---
До сега а и все още за вас кюрдите не са терористи и си гледахте сейр, но сега боли нали.
Да видим кой е куку ей. ???
Svetlina:
http://goodnews.actualno.com/Vyzpitanik-na-burgaskata-matematicheska-gimnazija-vtori-v-sveta-news_394103.html
Бургас и България имат нов повод за гордост – единадесетокласникът от бургаската природоматематическа гимназия „Акад. Никола Обрешков” Тодор Марков извоюва сребърен медал на най-престижното и трудно математическо състезание в света – международната олимпиада IMO 2012. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version