Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Mariana on July 21, 2012, 17:43 ---
Сюбиги курт, вече почвам да мисля, че получаваш някакво възнаграждение, за да седиш ката ден в този форум и да водиш някаква пропаганда. Аз нито имам толкова време, че да си го губя с такива като, нито някой може да ми плати достатъчно, за да купи съвестта ми.
--- End quote ---
Като се хванете на тясно и бягате от тепиха. Бил съм висял ката ден та и платен. Ами виж статистиката говори, че и ти си висяла ката ден като мен, което по твоята логика и ти трябва да си платена. ;D Моето възнаграждение е собственното ми удовлетворение от изпълняването на моралното ми задължение към угнетените, пренебрегнати и изтерзани хора в БГ. Това мое поведенеие е в паралел и със становището на всички демократи в БГ, които се стараят да живеят в по-съвременна и просперираща страна. На който не му изнася да не ми отговаря и толкоз. Така и моята дейност тук ще намалee значително. В този форум съм дал обещание че ще бдя за фашисти, ксенофоби, нацисти и тем подобная свалоч. Поздрави!!!
Mariana:
--- Quote from: subigi kurt on July 21, 2012, 18:30 ---Като се хванете на тясно и бягате от тепиха. Бил съм висял ката ден та и платен. Ами виж статистиката говори, че и ти си висяла ката ден като мен, което по твоята логика и ти трябва да си платена. ;D Моето възнаграждение е собственното ми удовлетворение от изпълняването на моралното ми задължение към угнетените, пренебрегнати и изтерзани хора в БГ. Това мое поведенеие е в паралел и със становището на всички демократи в БГ, които се стараят да живеят в по-съвременна и просперираща страна. На който не му изнася да не ми отговаря и толкоз. Така и моята дейност тук ще намалee значително. В този форум съм дал обещание че ще бдя за фашисти, ксенофоби, нацисти и тем подобная свалоч. Поздрави!!!
--- End quote ---
Аз не вися тук всеки ден.
А с фундаментално настроени хора не можеш да се бориш, понеже, съзнаваш това или не, приличаш в начина си на мислене на тях.
Mariana:
Групировката "Основа на джихада" пое отговорност за атентата в Бургас
http://www.cross.bg/1316625
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on July 21, 2012, 18:30 ---Като се хванете на тясно и бягате от тепиха. Бил съм висял ката ден та и платен. Ами виж статистиката говори, че и ти си висяла ката ден като мен, което по твоята логика и ти трябва да си платена. ;D Моето възнаграждение е собственното ми удовлетворение от изпълняването на моралното ми задължение към угнетените, пренебрегнати и изтерзани хора в БГ. Това мое поведенеие е в паралел и със становището на всички демократи в БГ, които се стараят да живеят в по-съвременна и просперираща страна. На който не му изнася да не ми отговаря и толкоз. Така и моята дейност тук ще намалee значително. В този форум съм дал обещание че ще бдя за фашисти, ксенофоби, нацисти и тем подобная свалоч. Поздрави!!!
--- End quote ---
E, щом идеалът ти за демократ е Доган, ясно е какъв е нравственият ти облик. Той облика на Юнал Лютвиев, Доганов, Луканов, Пирински, Станишев, Каракачанов... е един и същи ти к`во си мислиш.
Същите ви устроиха още една Голяма екскурзия, ама ти даже нямаш сетива да го почувствуваш.
Пък ти си въобразявай разни работи. Плямпай си, те на такива с недоразвити сетива като тебе разчитат.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on July 21, 2012, 22:11 ---E, щом идеалът ти за демократ е Доган, ясно е какъв е нравственият ти облик. Той облика на Юнал Лютвиев, Доганов, Луканов, Пирински, Станишев, Каракачанов... е един и същи ти к`во си мислиш.
Същите ви устроиха още една Голяма екскурзия, ама ти даже нямаш сетива да го почувствуваш.
Пък ти си въобразявай разни работи. Плямпай си, те на такива с недоразвити сетива като тебе разчитат.
--- End quote ---
Svetlina: - Е, щом идеалът ти за демократ е Доган, ясно е какъв е нравственият ти облик. Той облика на Юнал Лютвиев, Доганов, Луканов, Пирински, Станишев, Каракачанов... е един и същи ти к`во си мислиш. Мисля, че трябва да си доста искyфяла, за да ме обвиняваш по този начин, ты като мнението ми за Доган е тук, написано преди няколко часа.
Същите ви устроиха още една Голяма екскурзия, ама ти даже нямаш сетива да го почувствуваш.И това съм го обяснил в същия постинг, но явно не вдяваш или се правиш на ударена за да можеш да виниш и да си избиваш комплексите.
Пък ти си въобразявай разни работи. Плямпай си, те на такива с недоразвити сетива като тебе разчитат. Обяснил съм също че са дружки с болния ти лидер и заедно манипулират истерзаното общество за да могат свободно да му цицат кръвта. Да се надявам, че като си поспинкаш тази нощ, сутринта да можеш да го вденеш. ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето и постингът ми, който си го чела така както дявола евангелието. :D
Още малко ако се постараеш и ще ме искараш бивш апаратчик.
Какъвто е народа, такива са му и управниците.
Да не би Турция да го е назначила за партиен ръководител. Нали е негов ''Етническия Модел'' за който му ръкопляскахте на крак с минути наред. Нали той е гаранция да няма Турски университети в Бг, да не се изучава Турски език, да няма Турски телевизии и пр.
Нима не си подават топката помежду си с болния ви лидер. Така се мисли че е образувана стабилна система в БГ. Ще плашите малцинствата с болни лидери, а лумпените ще гласуват за друг, който ужким ги пази от тях. Балкански остарели трикове. Няма да се учудя ако един ден научим че и боко му е рапортувал за известни стратегически планове. Важността, ако все пак има такава е за системата на българската държава, не за мен. Пропукало ми е за доган и за вас, та ще ходя и да гласувам. Ми управяйте си се сами, както сами сте позволили да ви управлява Турчин-Комунист. Май че напълно сте си го заслужили.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version