Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (351/678) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on July 22, 2012, 17:06 ---Ха-ха-ха! Разсмя ме... Нещо Всевишния не се връзва с Доган, Лютвиев, Луканов и всички останали лица "достойни примери за подражание" за тебе, но явно са ти изчерпани някои ресурси и затова вече даже не си даваш сметка какви ги глупости пишеш.

Все пак продължавай да видим докъде ще стигнеш. Аз съм оптимист - струва ми се, че си способен дъ-ъ-ъ-ълго да онагледяваш тъпотата сама по себе си.

--- End quote ---

Не ме бъркай с тях, те са вашите управници, които с право сте си ги заслужили, те са вашето огледало. :D Тъп народ - тъпи управници и впоследсвие - слаба държава. ;)

Svetlina:
http://petel.bg/article.php?aid=19426

ОЦЕЛЕЛИ СЛЕД АТЕНТАТА ЕВРЕИ:БЪЛГАРИТЕ НИ ОТКРАДНАХА БИЖУТАТА

и на следващия ден

Бижутата на спасените евреи открити в... Тел Авив коментари/99

http://www.blitz.bg/news/article/147490

Mariana:

--- Quote from: subigi kurt on July 22, 2012, 17:27 ---Тъп народ - тъпи управници и впоследсвие - слаба държава. ;)

--- End quote ---

Вярно, тъп народ. Иначе нямаше да граничи с части от себе си.
И нямаше да бъде унищожаван толкова с вътрешно противопоставяне.

Но който обижда цял народ общо - който и да било той, който и да е народът, когото обижда - не може сам по себе си да е достоен за уважение.

Сред този народ, както и сред повечето народи, всякакви хора има разбира се.
Но той се е възраждал и след къде по-силни удари от сегашния опит за финансово затриване.
Не веднъж е ставал от пепелта.

Той е имал държава и не е имал (последният път за цели пет века)
държавата му е била голяма, била е и малка,
увеличавал се е и се е смалявал,
преживял е в най-новата си история два пъти първоначално натрупване на капитали
и тоталитарен социализъм,

и може би съдбата му тук, на кръстопътните Балкани,
на които се преплитат много цивилизации и култури,
не е да забогатее, колкото и това да не е лошо разбира се,
а да пренесе нещо ценно не само за самия него,
поне чрез онези негови представители, които разбират това.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on July 22, 2012, 17:56 ---Вярно, тъп народ.

--- End quote ---

Тъп народ-слаба държава е народна поговорка, която съм я научил в БГ. Не е много етично да я изваждаш от контекса, защото това съм го писал на човек който постоянно се държи провокативно.
Прости хора има навсякаде, даже по центъра на София, които само гледат как фанатизирани лумпени атакуват молещи се хора в божия храм, а полицията се прави че ужким въдворява реда. Тази полиция едно време беше народна, но виждам че сега е станала маша в нечии окървавени ръце. Ако народът беше народ, щеше да линчува тези бесни кучета, заедно с болния им лидер.
Нямам никакво съмнение че подобни извръщения са абсурд за Турция. Май че има разлика между народ и паплач.  ;)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/05/20/1093480_ataka_sreshtu_mjusjulmanite_v_djamiiata_na_sofiia_video/

Mariana:

--- Quote from: subigi kurt on July 22, 2012, 19:01 ---Тъп народ-слаба държава е народна поговорка, която съм я научил в БГ. Не е много етично да я изваждаш от контекса, защото това съм го писал на човек който постоянно се държи провокативно.
Прости хора има навсякаде, даже по центъра на София, които само гледат как фанатизирани лумпени атакуват молещи се хора в божия храм, а полицията се прави че ужким въдворява реда. Тази полиция едно време беше народна, но виждам че сега е станала маша в нечии окървавени ръце. Ако народът беше народ, щеше да линчува тези бесни кучета, заедно с болния им лидер.
Нямам никакво съмнение че подобни извръщения са абсурд за Турция. Май че има разлика между народ и паплач.  ;)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/05/20/1093480_ataka_sreshtu_mjusjulmanite_v_djamiiata_na_sofiia_video/

--- End quote ---

От теб би излязъл идеален член на партия тип "Атака".

Омраза, измамно чувство за превъзходство (което е другото име на скрит комплекс за малоценност), непрекъснато желание да обижда.

Не знам защо мразиш толкова или защо си такъв комплексар.

Но от семената, които хвърлят хора като теб, не може да произлезе нищо добро.

Някой ден може да се окаже, че си бил способен на толкова хулни думи, че да утежниш съдбата си заради тях.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version