Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Mariana:
--- Quote from: havaika on August 04, 2012, 20:55 --- Нещо ти куца мнението от към факти Марианче ;) ;D
Ами тогава кои са били превилигировани арменците(на тях не им наложиха репресии и смяна на имената като сътрудници на КГБ-голяма част) или евреите ;D ;D
Как ще коментираш факта ,че болшинството на Синода са били агенти на КГБ и сега въртят имотна търговия с руската мафия. ??? ;) ::)
--- End quote ---
Такива са да, агенти са били повечето от днешния Св. Синод.
То затова донякъде и Българската православна църква е в не особено добро положение.
Но християните са патили много от комунистическия режим.
Има много православни духовници, и не само православни, които са жертва на този режим.
Но най-вероятно тези жертви изобщо не те интересуват.
botev:
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ РОД
http://bgtribuna.com/news.php?readmore=2182
http://www.bgmarshruti.com/gaydarsko-nadsvirvane-i-ilindenski-sabor-styagat-v-gela
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
"НАГРАДА ЗА ЛИДЕРСТВО В ИНЖЕНЕРНОТО ОБУЧЕНИЕ И ПРОУЧВАНЕ"
Tурския проф.Садък Какач бе удостоен с този приз
Една от най- престижните инженерни награди на света "Награда за лидерство в инженерното обучение и проучване бе присъдена на турския проф.Садък Какач от Университета ТОВВ в Анкара.
Международната асоциация за инженерни проучвания и обучение(iNEER) удостои с този приз проф.Какaч за позитивния принос за международните инженерингови проучвания.
Церемонията по награждаването се проведе във финландския град Турку в присъствието на стотици професори и академици от целия свят.http://www.trtbulgarian.com/trtworld/bu/newsDetail.aspx?HaberKodu=7c2d60b1-0e58-4f2e-b998-eaeb102d73a6
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on August 04, 2012, 15:18 ---
По същия начин преди години беше сбъркана геогр. карта на Турция в помагала предназначени за училищата в Турция, в която 1/3 от територията на РБългария беше отбелязана като "територия на РТурция" - чукни в интернет (в. Сега) и ще я намериш.
На такива като него им се плаща, ако пък не им се плаща пък са фанатици, което е още по-лошо.
--- End quote ---
Иска ти се и на тенбе да ти плащат, но първо трябва да последваш примера на Александър Шишман, който намери правилния път и се завърна при корените си. И това ли е лъжа. ;D
Ми като не ти плащат защо ли висиш тук, не ми е ясно. Та и Мариана, която също мисли като тебе. Ми имат си хората пари и плащат. Да не сте им вие счетоводителите??? :D :D
За картата се извиниха държавници, какво повече искате, пари ли, като Б.Димитров. :D :D :D
Rasate:
--- Quote from: Subeyi Kurt on August 05, 2012, 21:39 ---Иска ти се и на тенбе да ти плащат, но първо трябва да последваш примера на Александър Шишман, който намери правилния път и се завърна при корените си. И това ли е лъжа. ;D
Ми като не ти плащат защо ли висиш тук, не ми е ясно. Та и Мариана, която също мисли като тебе. Ми имат си хората пари и плащат. Да не сте им вие счетоводителите??? :D :D
За картата се извиниха държавници, какво повече искате, пари ли, като Б.Димитров. :D :D :D
--- End quote ---
Б.Димитров е в правото си-има човек имот останал в р. Турция и има договор за приятелство и сътрудничество подписан лично от Мустафа Кемал-там сумата е уточнена- в едно с лихвите и пропуснати ползи става много.
От друга страна тази сума е само върху имоти с нотариални актове-което е около 1/3 от цялата земя на бежанци.Има две положения-връщат земята на собствениците и им се плаща за пропуснатите ползи или си плащат по договор.Така цяло Одринско ще е в български ръце ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Поздрави
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version