Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (400/678) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: feggaria on August 17, 2012, 13:38 ---Тогава пък какво е станало!!!??

--- End quote ---

Недей да се пулиш като теле пред влак ами чети, чети та белким научиш нещо което да е вярно :D

skoti3:
http://www.blitz.bg/news/article/151112

Млад ходжа е убил велосипедиста до Хаджидимово и е избягал

Задържан е водачът на пикапа "Мицубиши" L200, който навръх Богородица уби велосипедист край Хаджидимово, съобщиха от полицията. В ареста на РУП - Гоце Делчев е доведен 29-годишният Юсеин Шехов от сатовчанското село Вълкосел.
Шофьорът на пикапа убиец се оказа ходжа, преминал религиозно обучение в Саудитска Арабия. Той е заловен към 20 часа снощи, съобщава Инфомрежа.

Тежкият инцидент стана към 17.30 часа в сряда на един километър след Хаджидимово в посока село Блатска.
Блъснат от пикапа, на място загина 51-годишният Петър Купенов от Хаджидимово, а водачът избяга от местопрестъплението.

Работата по случая продължава.

havaika:

--- Quote from: feggaria on August 17, 2012, 13:30 ---

Отивайте си в Турция, но не си мисли, че ще те сложат министър веднага. Също така не вярвам да ти дават пари без да работиш, че няма да плащаш данъци, осигуровки, че ще нарушаваш законите. Там не е като тука - щом си помак всичко ти е позволено. Вместо да седиш пред компютъра и да се оплакваш замини за Турция и се реализирай там, работи , или май не ти се работи, по-лесно е да не правиш нищо и да обвиняваш българите. Там това няма как да стане и затова ще си седиш тука завинаги и просто ще завиждаш на всички около теб.

--- End quote ---
   Няма да заминавам никъде за да те е яд. ;D Густо ми е на душата.  Тука ми е родината и тука ще се размножаваме, а когато ми е кеф ходя при братовчедите ми в Анталия безлатно и те идват на Пампорово също стоят и си почиват безплатно. ;)

feggaria:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 17, 2012, 13:43 ---Недей да се пулиш като теле пред влак ами чети, чети та белким научиш нещо което да е вярно :D

--- End quote ---

Тюрк, изобщо не знам какво да чета, очаквам да ме насочиш.

feggaria:

--- Quote from: havaika on August 17, 2012, 13:53 ---   Няма да заминавам никъде за да те е яд. ;D Густо ми е на душата.  Тука ми е родината и тука ще се размножаваме, а когато ми е кеф ходя при братовчедите ми в Анталия безлатно и те идват на Пампорово също стоят и си почиват безплатно. ;)

--- End quote ---

Щом ще си стоиш тука значи нещата не са такива каквито ги описваш. ще си стоиш и още как, къде другаде би могъл да обвиняваш българите за всичко. В другите страни се работи и не гледат помак ли си, какъв си.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version