Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (408/678) > >>

Mariana:

--- Quote from: havaika on August 21, 2012, 17:14 --- Произхода  на Алексей Петров  е като на родинците братя Фисенски(http://rodinec.blogspot.com/2008/05/blog-post.html) убити от свои(родинци) и после поставени като герой.
       Не ми ги разправяй Марианче тези приказки.Патриотичните помаци винаги са поставяни в позиция на жертвени агнета.Който е наивник ще вярва в обратното.Мина времето на идеалите и дойде времето на ренесанса ;)

--- End quote ---

Какви патриотизми, какви пет лева...

Не искам да пиша направо какво мисля, но мафиоти станаха всякакви, без значение от произхода.

havaika:

--- Quote from: Mariana on August 21, 2012, 17:19 ---Какви патриотизми, какви пет лева...

Не искам да пиша направо какво мисля, но мафиоти станаха всякакви, без значение от произхода.

--- End quote ---
Не се прави на ударена с парцал.Помаците са използвани и подлъгвани по време на възродителния процес с разни обещания.На практика българите християни са основен стълб на държавата.Помаците предали ближни(съседи, приятели, колеги) обират само негативите от политиката на БКП .Златните значки и ордени(съответно пенсии и заплати) получават само българите християни родени за репресивни елементи на свои съграждани.Това не е ли истина бе Марианче?
Сега тези подмамени жертви на ДС им петните името и то умело за да се разцепи единсвото на мюсюлманите.Това и децата го знаят-закъсняхте!!! ;D

havaika:
Нещо да допълниш за екзекуцията на родинците братя Фисенски ;)Но народа знае истината и се предава без рецензия от поколение на поколения из смолянско ;) ;D

Mariana:

--- Quote from: havaika on August 21, 2012, 17:30 --- Не се прави на ударена с парцал.Помаците са използвани и подлъгвани по време на възродителния процес с разни обещания.На практика българите християни са основен стълб на държавата.Помаците предали ближни(съседи, приятели, колеги) обират само негативите от политиката на БКП .Златните значки и ордени(съответно пенсии и заплати) получават само българите християни родени за репресивни елементи на свои съграждани.Това не е ли истина бе Марианче?
Сега тези подмамени жертви на ДС им петните името и то умело за да се разцепи единсвото на мюсюлманите.Това и децата го знаят-закъсняхте!!! ;D

--- End quote ---

Не се крий зад гърба на всички помаци, драги.
Нито се опитвай да тропнеш на гърба на всички помаци престъпленията на един или друг човек.

Аз никога, впрочем, както вече съм писала тук, не заемала никакъв пост и не съм управлявала никого в тази страна.
За тебе не съм сигурна, че никога не си имал или че в момента нямаш някаква власт.

И не е зле да се държиш по-прилично.

Отдавна ми писна и от езика, който си позволяваш понякога, и най-вече от ченгеджийския ти тип номера.

Mariana:

--- Quote from: havaika on August 21, 2012, 17:34 ---Нещо да допълниш за екзекуцията на родинците братя Фисенски ;)Но народа знае истината и се предава без рецензия от поколение на поколения из смолянско ;) ;D

--- End quote ---

За братя Фисенски не съм и чувала.
Каквото и да се е случило с тези братя, не мога да допълня нищо за нещо, което не знам.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version