Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (419/678) > >>

Subeyi Kurt:
Кратко след кръстилката на Турците живeeщи в БГ, тогавашния президента на ТР ген.Кенан Еврен отива на посещение в Румъния. Летейки над БГ територия праща послание към българския народ, което е международна дипломатическа традиция. Българското правителство веднага експлоатира случая и по всички вестници се публикуват статии ( сигурно по заповед на ЦК на БКП, отдел пропаганда) за добрите съседски отношения между БГ и ТР. Кенан Еврен е осведомен за тези прости трикове и веднага след завръщането си в ТР, обясни случая и каза: '' Аз ги смятах за сериозна държава пък то какво се оказа. Ако знаех че ще използват този скромен случай който е традиция, нямаше да им пращам никакво послание''
Преди тази кръстилка на посещение в БГ щеше да идва Мин.пр.на Турция Бюлент Еджевит. Спомням си как някои от будните и интелегенти хора бяха поставени под домашно наблюдение за да не отидат в София или по Северна БГ където е било планувано посещението на Еджевит.
Естественно е тези неща да не се знаят от българите, но нека поне тези българи да не се правят на всезнайковци, когато се касае за ганёвските триковете по тези времена.

Mariana:

--- Quote from: ibrahim65 on September 09, 2012, 21:55 ---Госпожа Марияна моля ти се не ми говори за този Демирел че ще повърна.
Но искам да знаеш нещо от мен.
Когато той идва на посещение в България и иска да види живи ПОМАЦИ вие му представяте вместо ПОМАЦИ цигани.
Той тогава казва че от тях имат ДОСТА в Турция и по такъв начин ви развързва знамето за да си го развявате както си искате.

Но по късно се налага да се извинява в народното събрание в София.

--- End quote ---

Ибрахиме, Ибрахиме,
с какво заслужих това?!

Вие, казваш, еди какво си направихте...
Да ти приличам на Политбюро на БКП или нещо от сорта??

Ако на мен можеш да напишеш това - да ми търсиш сметка т.е. за престъпленията на комунистическия режим, то наистина не съм сигурна в това, че когато и да било ще се научиш да мислиш, оценяваш и пресяваш нормално.

Иди да си общуваш с някой бивш партиец или някое бившо ченге /ако въобще има бивши ченгета/.
Не ме обиждай никога повече по този начин.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on September 10, 2012, 19:29 ---

Иди да си общуваш с някой бивш партиец или някое бившо ченге /ако въобще има бивши ченгета/.

--- End quote ---

Слава бого вече няма никой от тях.Воистина воскресоха барабар со бибито. Блажени са вярващите. О боже господи ела и cи.... ;)

Mariana:

--- Quote from: Subeyi Kurt on September 10, 2012, 20:07 ---Слава бого вече няма никой от тях.Воистина воскресоха барабар со бибито. Блажени са вярващите. О боже господи ела и cи.... ;)

--- End quote ---

Не знам кои ченгетата как са "воскръснали", но Господ се пише с главна буква.

На всички езици, всички думи, които се използват за имена на Създателя, не се пишат с малки букви.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on September 10, 2012, 21:59 ---
Не знам кои ченгетата как са "воскръснали", но Господ се пише с главна буква.

На всички езици, всички думи, които се използват за имена на Създателя, не се пишат с малки букви.

--- End quote ---

Един Ортодоксален поп или владика ( може да е и друго) от Близкия Исток наскоро беше идвал в БГ и проведе някаква литургия като вместо Бог или Господ споменаваше Аллах. Доста българи изпаднаха в голяма депресия като чуха названието Аллах в тяхната църква. Нямам точни познания отосно кое е Бог и кое е Господ та затова ги написах с малки букви. Иначе сте права.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version