Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
ibrahim65:
Недей торкова да ви е страх де точно и ясно е казано в корана, и Ватикана ще е джамия.
--- Quote from: Stanislav Stoianov on September 17, 2012, 21:20 ---Това че са били диваци и са превзели много царства е истина, но липсва културата, липсва напредъка. Неслучйно всички страни които се освобождават от османската империя през 19 век ( в това число включвам и арабските) са много назад в цивилизационно отношение спрямо западния свят. Всички държави, които османците завземат изпадат в безвремие и изостават необратимо! Хитри и храбри войни са били османците, но такова е било времето. Мен ме е яд че 2 керемиди накръст не са сложили! Вижте Унгария и област Трансилвания примерно... Владени пак от империя , но цивилизована и културна! Австро-унгария! Вижте Войводина. Вижте Хърватска и Словения! Замъци, имения, красота! А при нас .... вкопани църкви, сокаци и мизерия. Къде е великолепието на Великолепния век?
--- End quote ---
Не работите това е проблема и все някой вие виновен.
Stanislav Stoianov:
А вие работите ли?... АКо погледнем една статистика за това кой произвежда повече БВП, то Родопите ще са някъде на края.... СТранно ми е , но наистина най-изостаналите региони в България са тези които са населени с мусюлмани! Няма как да оборите този факт!
ibrahim65:
Един селенин си е мислил че от тяхният мост по голям е нямало.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Stanislav Stoianov on September 17, 2012, 22:11 ---А вие работите ли?... АКо погледнем една статистика за това кой произвежда повече БВП, то Родопите ще са някъде на края.... СТранно ми е , но наистина най-изостаналите региони в България са тези които са населени с мусюлмани! Няма как да оборите този факт!
--- End quote ---
Ти наистина си образец на лумпен, който дори не се упитва да разсъждава аналитично.
Първо ще погледнеш каво е инвестирала държавата в този раён. Не може да сравняваш принадената стойност при тююнопроизводството c и тази при тежката индустрия.
Каква индустрия е вложена в Родопите. В кои раёни са машиностроенето? Къде по Родопите има машиностроене? Защо в Кърджали или Смолян няма университет. Защо едно време само синовете на българите ходеха да учат в чужбина. Защо сега няма достатъчна държавна подкрепа за земеделците и скотовъите в Родопите. Отговорът е ясен за всички Турци и Помаци, а за теб остава поговорката '' На чужд гръб и сто тояги са малко''. Тук се говори за трудолюбие а не кой прави по-голяма принадена стойност за икономиката. За да разбереш за какво ти говоря е нужно да седнеш и да четеш.
botev:
--- Quote from: Subeyi Kurt on September 17, 2012, 22:48 --- Защо в Кърджали или Смолян няма университет.
--- End quote ---
:D
--- Quote from: Subeyi Kurt on September 17, 2012, 22:48 ---Къде по Родопите има машиностроене?
--- End quote ---
:D
--- Quote from: Subeyi Kurt on September 17, 2012, 22:48 ---Защо едно време само синовете на българите ходеха да учат в чужбина.
--- End quote ---
Като сега турския и арабския елит. ;) :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version