Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (441/678) > >>

botev:
Muti6, да изчакаме да свърши делото и тогава да коментираме. Ти нали не мислиш, че някой туко така ще тръгне да прави такъв процес? ;) Сега Европа си затваря двора, а ние сме част от тоя двор!

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on September 22, 2012, 18:12 ---Muti6, да изчакаме да свърши делото и тогава да коментираме. Ти нали не мислиш, че някой туко така ще тръгне да прави такъв процес? ;) Сега Европа си затваря двора, а ние сме част от тоя двор!

--- End quote ---

Защо ли се учудвате? Това са същите дето стреляха по мирни хора затова че са мюсулмани и че не си сменяха имената с християнски.Вълкът си мени само козината а нрава-никога.Специално аз се радвам че почти всяка седмица по един или друг бг канал се пуска филма-уйдурма ''Време разделно'', което ще лумпенизира още повече обществото, което губи връзки със съвременния свят. Така на лумпените им се дава забавление за да не разберат че им се бърка не само по джобовете но и ... :D :D :D

Mariana:

--- Quote from: havaika on September 22, 2012, 14:03 --- И защо писа целия този ферман?Ами примерно можеше да го пишеш с едно изречение" Да почнете да вярвате в християнските добродетели и да се отречете от радикалния ислям".Лоши хора сме и не възприемаме какво зло ни носи джамията ;D
   Като всяко твое поколение почнат да го гонят и изселват заради религия тогава може да влезнеш в положение"човешки права" ;)

--- End quote ---

Твоите манипулации край нямат.

Имай малко уважение и не губи повече времето на един искрен, за разлика от тебе, човек.

Mariana:

„Този, който се осмелява да обижда исляма и пророка Мохамед, не може да остане жив. Подобни неща не могат да бъдат толерирани”, заяви шейх Махер Хамуд, имам на джамията Кудс."

Read more: http://asia.actualno.com/news_401089.html#ixzz27DYdMMQG

havaika:

--- Quote from: Mariana on September 22, 2012, 19:44 ---
„Този, който се осмелява да обижда исляма и пророка Мохамед, не може да остане жив. Подобни неща не могат да бъдат толерирани”, заяви шейх Махер Хамуд, имам на джамията Кудс."

Read more: http://asia.actualno.com/news_401089.html#ixzz27DYdMMQG

--- End quote ---
Ами защо си губиш времето. ;) ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version