Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (448/678) > >>

Svetlina:

--- Quote from: Subeyi Kurt on September 24, 2012, 13:18 ---Хора като вас на които им е деградирала морално-душевната ценносна система никога няма да разберат, че не трябва да се подиграват със ценностната система на другите.
Знам че живeeте в общество където се псуват за поздрав и затова донякаде ви  разбирам, но искам да ви предопредя че когато излезете от БГ да си държите езика зад зъбите cи, защото там няма кой да ви пази а и да знаете че заради една псувня ще си ве намушкат или ще ви резнат вратлетата като на пилци. ;D :D

--- End quote ---

Ти в родината си не можеш да се вградиш, пък си седнал съвети да раздаваш.
Погледни се какво и как го говориш.  В нета такива като тебе са мнооо-го смели, ама в живота не знам дали е така.
Всъщност ти не си и смел, в този сайт си привилигерован.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on September 25, 2012, 02:51 ---Ти в родината си не можеш да се вградиш, пък си седнал съвети да раздаваш.

--- End quote ---

Ако поне малко ти работеше фантазията сигурно нямаше да ми ограничаваш родината с някакви си граници които често се менят, а както е тръгнало в скоро време тези граници няма да ги има хич. Граници има само в главите на ограничени хора които не виждат по-далече он носа си и живеят в общество което още не се е освободило от робската си душевна нагласа.  :D :D :D

Svetlina:

--- Quote from: Subeyi Kurt on September 25, 2012, 10:22 ---Ако поне малко ти работеше фантазията сигурно нямаше да ми ограничаваш родината с някакви си граници които често се менят, а както е тръгнало в скоро време тези граници няма да ги има хич. Граници има само в главите на ограничени хора които не виждат по-далече он носа си и живеят в общество което още не се е освободило от робската си душевна нагласа.  :D :D :D

--- End quote ---

Ха-ха-ха! Виждам, че твоето въображение е доста развинтено, незнанието ти безгранично, а глупостта ти безкрайна особено в този сайт.

Я посочи кога не е имало граници!

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on September 25, 2012, 11:35 ---Я посочи кога не е имало граници!

--- End quote ---

Явно пак съм те настъпил за опашката  :D :D :D За какви граници бълнуваш? За тези във Визнтийската Империя ли? Или за тези ''български'' граници по времето на Османлиите. Или пък за тези де ви ги начертаха други? Колко годишни са сегашните ви граници и колко мислите че ще продължат? И сърбите се фръцкаха за граници но други хора дойдоха и ги преначертаха. Земята принадлежи на тези които живеят на нея. А за в  бъдеще не е много ясно кой и какви хора ще живеят на дадена територия. Виждам, че твоето въображение е доста развинтено, незнанието ти безгранично, а глупостта ти безкрайна особено в този сайт. :D :D

Stanislav Stoianov:
Я кажи умнико, кой ни черта границите??? Колко войни водихме за земята си, а??! Колко народ загина? До колко неродени деца доведе това? Срещу кого не скочихме? И срещу италианци се бихме, и срещу англичани се бихме, и срещу немци се бихме, и срещу турци се бихме! Тези граници с кръв сме ги начертали! Може да се сменят, но най-много да се разширят на запад! Опасност да се намалят аз не виждам.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version