Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (457/678) > >>

onegavon:
Мюсюлманският свят намери цивилизован начин да отговори на провокациите с осмиването на пророка Мохамед от френското списание Charlie Hebdo.

Вместо с насилие и пролята кръв светският египетски вестник „Ал Уатан" показа, че на насмешката трябва да се отвърне с насмешка.

Изданието публикува 13 карикатури, които осмиват отношението на европейците към мюсюлманите. Вестникът също така започна публикуването на серия статии, посветени на верската нетърпимост, написани от изтъкнати автори със светски убеждения.

botev:
 ;) :o  Сега ще изловят админите и модераторите!  8)

Чл. 162. (1) (Изм. – ДВ, бр. 27 от 2009 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

http://tangrabg.wordpress.com/2011/04/14/istinata-te-pravi-zatvornik-nov-zakon-machka-balgarite/#more-1255

KaraIbrahim:

--- Quote from: Stanislav Stoianov on October 03, 2012, 22:43 ---
По принцип съм за повече права и повече демокрация, но нека да е в умерени нива и да не се дразни мнозинството, защото все още то е доминиращо и определя правилата на играта на тази територия.

--- End quote ---
  Нещо ти е сбъркана концепцията за определянето правилата на играта.Редно е те да се определят и с участието на малцинствата,както всъщност е сега.Явно не ти допадат принципите на демокрацията,но това е положението.
    И да те питам какво ще ти бъде поведението,когато ти станеш част от малцинството?Наближава времето,когато ромите ще са мнозинство.Има огромна вероятност то да определя правилата.Гледай да не го дразниш тогава.

onegavon:
Те и сега  ги  определят.Използват системата максимално що се отнася до правата им и не спазват законите, когато не им оттърва. Така,че те си карат по техните правила.

ibrahim65:

--- Quote from: Stanislav Stoianov on October 03, 2012, 22:27 ---Показа ли си злобната душичка, а?:)))  Според теб какво трябва да си мисля? Щом не мога да си мисля за мюсюлмани които са миролюбиво настроени към различните от тях, то тогава за какво да си мисля? За обратното ли? Това ли е истината? Искаш да кажеш че мюсюлманите ни мразят ли? Това е жалко и недостойно....
Аз съм БЪЛГАРИН, роден и живеещ в БЪЛГАРИЯ и съм горд потомък на българи, славяни и траки. Това е моята родина и бих дал живота си за това тя да остане такава каквато е! Моите родове са по тези земи от хилядолетия! А ТИ КАКЪВ СИ И ОТКЪДЕ СИ ДОШЪЛ?

--- End quote ---

Zasto lı se smeya abe dusıce tı sı gostenına ne poskacay kato ojılen mnogo sı napregnat nesto edna muxa ı sı gotof da fıflıs

spokoyno tuk sı na odobno myasto razvyavay sı bayraka kolkoto sı ıskas nıkoy vıv nısto nyama da te obvını nıye sme tova POMACITE

A admınıte sa na svadba neka da e xayerlya mladojencıte da sa jıvı ı zdravı  Dnes bulka do godına lulka tova ot men

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version