Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (489/678) > >>

Mariana:

--- Quote from: ibrahim65 on December 07, 2012, 13:23 ---Ааах тези лоши прости ПОМАЦИ.
Какво ли да ги правим, пък тези тук са доста нахални.
Постояно им обеснявам вие не сте етнос а ,,обност,,
ама те прости прости, така и не може да ме разберат.

--- End quote ---

Аз никого не съм нарекла нахален,
нито прост -

мен ме нарекоха нахална,
освен това неуспяла журналистка,
злонамерена,
изпадаща в нерви кризи при мисълта за джамии
и не знам какво още -

така че стига с тези евтини инсинуации.

Срамота е, в края на краищата.
Ако изобщо на някого хрумва, че е така.

Mariana:
п.с.: 

"Изпащата в нервни кризи при мисълта за джамии" е причината да бъдат редактирани и публикувани примерно следните неща:

http://liternet.bg/publish28/ibrahim-bialev/pytiat-kym-hrama.htm

http://ibrahimbyalev.blogspot.com/2012/08/blog-post.html

А авторът тези разкази, линкове към които има по-горе, дали си спомня как реагирах на неговия апел във Фейсбук за джамията в Гоце Делчев или не, защо му е да си спомня...

Suleyman.45:
Pak tipichen bulgarski priyom,posochvate mi pravopisnite greshki ot vulnenie i burzane,no ne priznavate istinite koito sum napisal.Sigorno ste cheli moite otgovori  na bulvochite na agitkata na ataka,sigorno ste razbrali mnenieto mi za  jalkoto polojenie v koeto sa izpadnali redovite bulgari.Moralno ,kriminalnoalkoholno i kakvo li ne sgromolyasvane-pri polojenie,che chrez slovoto moje da promenite kum dobro vashiya narod,vie se opitvate da promenite kum zlo moite bratya musulmani.

botev:
В Турция забраняват "Великолепният век"

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5351431

Mariana:

--- Quote from: Suleyman.45 on December 07, 2012, 16:50 ---Pak tipichen bulgarski priyom,posochvate mi pravopisnite greshki ot vulnenie i burzane,no ne priznavate istinite koito sum napisal.Sigorno ste cheli moite otgovori  na bulvochite na agitkata na ataka,sigorno ste razbrali mnenieto mi za  jalkoto polojenie v koeto sa izpadnali redovite bulgari.Moralno ,kriminalnoalkoholno i kakvo li ne sgromolyasvane-pri polojenie,che chrez slovoto moje da promenite kum dobro vashiya narod,vie se opitvate da promenite kum zlo moite bratya musulmani.

--- End quote ---

Тук за никакви правописни грешки не е ставало дума.
Но като гледам какво сте написал се сещам, че на "форумни тролове" каквото и да напише човек, все тая.

Скоро не бях, във всеки случай, срещала такъв концентриран негативизъм и тълкувания от рода на "както дяволът чете евангелието" като вашите. Може много да ви се иска да ме изкарате привърженик на "Атака", но не аз, а вие приличате на "атакист". Те така реват, че са най-добрите патриоти и всичко знаят, и който не  мисли като тях е от черен по-черен - както вие ревете, че сте най-добрия представител на мюсюлманите едва ли не, ама не сте.

Не пишете от името на всички мюсюлмани.
Не приписвайте тази своя фалшива добронамереност на всички.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version