Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (495/678) > >>

Marlboro:

--- Quote from: onegavon on December 18, 2012, 09:16 ---Българите отдавна вече са нация ,фене на американските цигари :), а не просто етнос. И за твое сведение България е една от малкото страни в Европа в която относителния дял на мюсюлманите намалява откакто има преброявания.За разлика от такива ,като тебе прясно потурчени, истинските турци в официална Анкара нямат никакви претенции към България и нейното отношение към мюсюлманското малцинство.Главното мюфтийство също така е в отлични отношения с официалните власти. Само ти и още няколко радикални елемента сеете лъжи и омраза.Подозирам ,че си вахабит или нещо подобно ти си знаеш най- добре.

--- End quote ---

Tova ti kazvam i az bre momche-haidyshko, v novoformiranite natcii ima nai razlichni etnosi a ne samo izmisleni ot peshterni haidyti "etnos bAlgari".

Vie yspokoqvaite dyshite si, che mysulmanite namalqvat v polyostrov Avrypa, nie samo ne iskame da se chyvat nqkvi nenormalni povedeniq ot haidyti kato skybete na kosi ,grizene na nokti i parjene na  yvisnali bonbonki ot qd ,che se yvelichavat mysulmanite.  ;D
Dosega ne sum chyl ot moite  po-stari predsci da mi spomenavat da sme bli nemusulmani ili kqfiri po vremeto na Imperiqta i sled osnovavaneto na Repyblika Tyrciq se narichame turk, no sum chyval edinstvennite vazrodeni sa dedkovcite na peshternqci haidyti sled Osmanskata Imperiq s prisvoen termin "bAlgari" koito ne znaqt ot koq peshtera sa praknali.

Samo ne podozirai ,che sum prizrak koito pishe vatre v mozaka ti . ;D

"истинските турци" - ...chakai da si pomislq k'vo pishe tyk...kakvo li shte reche tova... ahaa sashto kato , az sum haidyt proizlqzal ot peshtera i ne znam dali sum istinski "bAlgarin" :o

Ytochnenie za maloymni peshterni haidyti  dymata "kqfir" znachi nevqrvasht/nereligiozen.!!! ::)

ibrahim65:
Имигранти от Сирия: В България е по-страшно

http://ajansbbg.blogspot.com/2012/12/blog-post_18.html

onegavon:
Анадолските турци не знаят и не пишат на български, а ти макар и с много грешки владееш българския език което ще рече, че си някакъв друг но не и истински турчин.Не вярвам да си завършил българска филология в Турция съдейки по примитивния ти речник.

Marlboro:
Tova shte reche li, che peshternite haidyti koito sa naychili ryski ili  kitaiski i tn... sa stanali rysi ili kitaici i tn...  ::) :o
A moite predsci sa pisali na tyrski , a po-starite sa pisali na arabski, kato te sa go narichali (starotyrski) 8)

ibrahim65:
Здр. Светлина, ако ми е позволено тук ще поздравя теб и майка ти от все сърце.
Но за жалост тук не е допустимо, но аз все пак ще ви пратя много поздрави.
Та сега кукувице моя, каде видя в моят постер буйстване, хуляне, пригласяне,плюене и всички твой остроумия.
Аз ли нямам род и родина, абе пущина такава, България да не е на майка ти, или като си каурка та е твоя собственост.
А що до вярата ми абе п....майчина за разлика от твоят, моят бог не е по долни гащи, колко пъти те предопредих да не се занимаваш с вярата ми.
И последно не ти е ясно с какво са ме наляли но аз знам с какво ще ти го ........  та до девето коляно.

С уважение ти го казвам че ако така продължаваш да ми предписваш небивалици, ще ме принудиш да те намеря.

Ха сега питай каде е модератора.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version