Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
tersid:
Простотията е повсеместна по целия Балканския полуостров,лошото е ,че вече се е покачила нависоко.Такъв просташки национализъм вирее само на Балканите ,къде уж комшулука е приоритет. Всичко е празни думи,самохвалство,двуличие и т.н. което говори,че народите които живеят тук са незрели барабар с политиците им.
Mariana:
--- Quote from: Subeyi Kurt on April 25, 2013, 09:56 ---Edin komentar ot vestnika:
Някой ще ми припомни ли колко български вестници са публикували карта на "България на три морета" и ще каже ли как според него би трябвало да реагират правителствата на съседните държави на подобни публикации?
--- End quote ---
Карти на България на трите морета може да се публикуват тук и там, но това е в исторически аспект, не в съвременин.
И тук е голямата разлика.
Не се опитвайте да извините подобен безподобен гаф и нахалство от страна на някои турски медии или някакви фактори в Р. Турция, които ги тресе неосманска носталгия до такава степен, че не се спират и пред подобни неща.
За какво добросъседство, за какво взаимно уважение може да става дума при такива явни и твърде нахални провокации?
Впрочем, защитаването на подобно нахалство и наглост е още по-голяма наглост.
Subeyi Kurt:
Мариана: За какво добросъседство, за какво взаимно уважение може да става дума при такива явни и твърде нахални провокации?
Мариана, ако искаш да поспорим малко и за вашите медии, за вашите фашисти в Народното събрание, за ''комшийското'' отношение на ваша партия koyato e chast ot pravitelstvoto vi и пр. Manipulaciite ti sa yavni i zatova ne se habi izlishno
Медиите в ТР са свободни. Един журналист е публикувал някаква карта във един вестник, но администрацията на вестника го е вдигнала и сега няма никаква статия по която може да се беседва. Подобни карти които разделят ТР на части излизат почти всеки ден по чуждите медии, но това не дразни никого. Всеки може да си развива каквито си иска теории. Това е демокрацията. Важното е правителствата какво правят. Ето защо считам за излишно паниката на някои непросветени хора в БГ, които използват случая за подклаждане на омраза между хората и народите. Съвземете се защото това отношение няма да е в полза за никого.
Mariana:
--- Quote from: Subeyi Kurt on April 25, 2013, 14:43 ---Мариана: За какво добросъседство, за какво взаимно уважение може да става дума при такива явни и твърде нахални провокации?
Мариана, ако искаш да поспорим малко и за вашите медии, за вашите фашисти в Народното събрание, за ''комшийското'' отношение на ваша партия koyato e chast ot pravitelstvoto vi и пр. Manipulaciite ti sa yavni i zatova ne se habi izlishno
--- End quote ---
Може и затова да поговорим, ако има актуален повод.
Надявам се обаче не мен да държиш отговорна за крайните националисти в България.
С.Стефанов:
Напротив. Точно такива като теб и такива като мен подхранват почвата на на този национализъм.
Национализмът в нашата държава е нещото ,което ще доведе страната ни до такава крайност от която полза няма да имаме нито Ти нито аз.Анадънмо?Ама няма анадък.Последствията ще са разрушителни както и за Вас така и за мен и моята общост.Това не можеш да го разбереш,защото за това трябва не само ядене,ами и трябва много малко акъл за да го разбереш.Вие имате проблем свързан с нашата общност или по точно казано етнос.Или сте я предали /продали/, или нямате своя вътрешен мир и покой от това предателство. Друго обяснение нямам за тази Ваша позиция и настървеност с която ни оплювате така,или се драмувате от своя произход или от произхода на Ваш близък човек.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version