Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (563/678) > >>

Marlboro:

--- Quote ---Мили ми са нашите людкове които работят по тютюните и горите а най-голимите благини ползват българи приятели на Доган.
--- End quote ---

Tova "българи" bi trqbvalo da se otnasq za hristiqni , shtoto samo hristiqnite gi imat za "balgari" poneje darjavata e hristiqnska po konstitytciq , makar po komynistichesko-fashistkiq rejim beshe "Ateistka", no te za vseki slychei reshavaha da po-hristiqnchvat "po-balgarqvat" myslumanite .  V tazi darjava vsichko e naakano i sachetano po fashistki scenarii. A spored edni haidyti kato Rashate samo "belichkite" makar i myrgavki sa "bAlgari"no ne i garkomani ostanali ot Vizantiiskata imeriq. 8)

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Seiko on June 18, 2013, 18:38 ---Интересно ми е защо нашият човек Муса Палев не искат да го допуснат до своето работно място като областен управител на Благоевградска област, нима той не е повече български гражданин от всеки един благоевградчанин.Аз лично не го познавам Муса Палев но се чувствувам задалжен по-някякъв начин да го защитя защото въпреки че живея в чужбина съм потресен от случващото се в България.Каква е тази омраза и етническо разделение които.Еи голяма работа бре помак щял да стане областен управиттел , бре ,бре ,бре,бре... !?

--- End quote ---

Благодаря на протестиращите против назначаването на един Помак за управител в Благоевград, защото именно такава фашистка дискриминация спомага за  уцеляването на Помаците като единна и различна от българите общност. И без това една птичка пролет не прави. Нима 10 минутните новини на Турски език променят фашисткото отношение на голяма група български лумпенофашисти. Всяко зло за добро. Аз съм оптимист за бъдещето на Помаците и Турците, защото демогравските статистики подкрепят мнението ми. Да му мислят такива като Расате и нему подобните. Поздрави!!!

ibrahim65:
Виште това, колко са жалки.

Муса Палев вън от Благоевград

Целта на тази петиция е отзоваване на Муса Палев, назначен от квотата на етническата партия ДПС, за областен управител на Благоевград.

Това е една противоконституционна партия, която освен че не трябваше да бъде допускана до управлението на страната, трябва да бъде забранена и от българския Конституционен съд. Ние няма да допуснем една протурска етническа партия да получи власт в един от градовете-символи на борбата за свобода на България. Благоевград е бил и ще бъде крепост на българщината и задкулисните договорки между БСП, ДПС и "Атака" няма да останат ненаказани.

Днес, 100 години след Балканската война, да се назначи областен управител от квотата на протурската партия ДПС в лицето на Муса Палев е подигравка с българския народ и извоюваната свобода на Пиринска Македония. Припомняме, че България днес е суверенна държава, а не вилает. ВМРО ще защити българските земи от подготвяната нова окупация по всякакъв начин.

Призоваваме всички български родолюбци да се включат в протестните действия срещу Муса Палев.

http://www.peticiq.com/musa_palev_vun_blagoevgrad

https://www.facebook.com/events/350220995103562/352750458183949/?comment_id=352953774830284&ref=notif&notif_t=event_mall_reply

Subeyi Kurt:

--- Quote from: ibrahim65 on June 18, 2013, 22:36 ---Виште това, колко са жалки.

Муса Палев вън от Благоевград

Целта на тази петиция е отзоваване на Муса Палев, назначен от квотата на етническата партия ДПС, за областен управител на Благоевград.

Това е една противоконституционна партия, която освен че не трябваше да бъде допускана до управлението на страната, трябва да бъде забранена и от българския Конституционен съд. Ние няма да допуснем една протурска етническа партия да получи власт в един от градовете-символи на борбата за свобода на България. Благоевград е бил и ще бъде крепост на българщината и задкулисните договорки между БСП, ДПС и "Атака" няма да останат ненаказани.

Днес, 100 години след Балканската война, да се назначи областен управител от квотата на протурската партия ДПС в лицето на Муса Палев е подигравка с българския народ и извоюваната свобода на Пиринска Македония. Припомняме, че България днес е суверенна държава, а не вилает. ВМРО ще защити българските земи от подготвяната нова окупация по всякакъв начин.

Призоваваме всички български родолюбци да се включат в протестните действия срещу Муса Палев.

--- End quote ---

Подкрепям апела. Нека тези Помаци да знаят че България е на българите и че само българите могат да управляват. През Османското управление е имало много висши управници българи, но може би затова да е пропаднала тази световна империя, та затова сега само българите ще управляват. Пoздрави!!!  ;D ::)

ibrahim65:
Марш на нивата ПОМАКО, на балкана.
За каква власт за кави пет лева ми бълнуваш.
Нима можеш да крадеш та искаш власт.
И за избори не ми говори, нима можеш да избираш кадърни хора като Пеевски и подобните. Дори и за хайдук не ставаш а камо ли предател. Ти там на нивата на Балкана кадето не вирее злобата и различията ..........

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version