Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (587/678) > >>

Svetlina:
Село се вдига на бунт срещу крадци

Искам среща с вътрешния министър Цветлин Йовчев, готови сме на бунт, проблемите са наболели, не може да живеем на село с непрекъснатите кражби в домовете ни. Само за 4 години са обрани 240 души Имам законно оръжие, ако дойдат пак в дома ми, ще убия някого!”

Това се закани бившият дипломат Валентин Русков, който дойде в редакцията на “24 часа”, за да разкаже за набезите от цигани в неговото село - Коиловци, край Плевен. Русков допълни, че 400 роми от с. Мечка, които не работят, само крадат.

“Обират ни царевицата, унищожават слънчогледа, косят ни житото, крадат ни животните, като от кравите оставят само рогата”, жалва се Русков. Той разказа как само за броени дни точно по време на коледните и новогодишните празници е обран два пъти.

“Задигнаха ми охранени кокошки, пуяци и едри птици за 1000 лв., освен това събраха и ценни инструменти, това е истинска напаст”, оплаква се още Русков. Той допълни, че си е направил специално помещение в кокошарника за спане, за да си пази стоката от циганите.

Родното село на писателя Николай Хайтов и карикатуриста Борис Димовски - Яврово, също пропищя от апаши. Междувременно вчера от полицията пък във Враца съобщиха, че има ръст на кражбите там.

http://m.24chasa.bg/Article.aspx?Id=2916371

Svetlina:
Огромни суми от Саудитска Арабия открити у подсъдимите за радикален ислям имами

http://www.struma.com/sinya-lampa/ogromni-sumi-ot-sauditska-arabiya-otkriti-u-podsudimite-za-radikalen_48853/

Subeyi Kurt:
Поредната манипулация. Щом има арабски пари, значи има и радикален Ислям. Така им се иска на тези които от цял век насам ненавиждат мюсюлманите в тези райони. А църквите са свободни да получават всякакви помощи от цял свят и после да си правят разни оргии.

Svetlina:
Ти съдия ли си, имаш ли достъп до доказателствата, знаеш ли какви са мотивите на Прокуратурата, беше ли на пресконференцията или в съдебната зала или си ... приказваш наизуст!

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on January 22, 2014, 18:13 ---Ти съдия ли си, имаш ли достъп до доказателствата, знаеш ли какви са мотивите на Прокуратурата, беше ли на пресконференцията или в съдебната зала или си ... приказваш наизуст!

--- End quote ---

Не бях на пресконференцията, но видях как ксенофоби и лумпени правеха някакви си демонстрации пред съда,( а това е незаконно)  че българия е била само на българите.
Видях също как близките на подсъдимите мюсюлмани са изпаднали в голяма безнадежност и разочарование от тези театрални сцени. Между другото, доказа се че по същото време
доста попове са си правили разни сексуални оргии с пари от незнаен извор, но на никому не му пука, защото поповете са имунизирани против ХИВ.   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version