Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (665/678) > >>

Mariana:
Драги анонимни "Малборо", личните нападки и обидни квалификации не са аргументи. Аз твоята личност не я обсъждам, нищо, че най-вероятно си платен агитатор, който години наред постоянно пише в този форум,  за да надъхва помаците срещу България. Човек веднъж или два пъти в годината да влезе в този форум, винаги може да попадне на поредното ти усилие в тази посока. Може да продължиш да правиш същото, което си правил години наред, аз наистина нямам нито това време, нито желание да споря с хора, които си мислят може би, че понеже всеки ден правят евтина пропаганда, то и другите са като тях, едноизмерни в някаква посока.

Marlboro:
K'vi napadki, k'vi obidi pitah edin elementaren vapros, "koi sa balgarite" ?... tolkova !

Ne mi cheti konsko, a pogledni faktite.

Mariana:
Какъв е тоя въпрос "Кои са българите от България?"

Това е нелеп въпрос.

Аз ако задам примерно въпроса "Кои са турците от Турция?" или "Кои са румънците от Румъния?" или някакъв друг подобен нелеп въпрос, ти какво ще отговориш?

Моля не ме занимавай с глупости.

ibrahim65:
Аз ще задам въпроса по друг начин: Има ли чисти българи в България и кой са те! До колкото знам има тук там покрай старата столица, другото е мешана скара!
И предварително да уточня, да отговарят хора който смятат че за тях това не са глупости!

ibrahim65:

МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ДА СЕ ВДИГНЕ ГРАНИЦАТА!

http://bradva.bg/bg/article/article-111402#.WM-fNmclG1s

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version