Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Subeyi Kurt:
Турски изтребители Ф-16 пазят българското пространство и са излетели да проследят руските стратегически бомбардировача Ту-22 които били засечени в непосредствена близост до българското въздушно пространство. Aferin / Mashallah!!! :D ;) :D
http://www.dobrudja.info/?p=9152
Subeyi Kurt:
Тричане на кучета- варварско отношение към животните в Бг. Светът ни протестира. Срам и позор!!!
Тричане на кучета / Dog "hanging" in a Bulgarian village
onegavon:
--- Quote from: tersid on February 24, 2012, 15:47 ---Кажи какво не ти хареса,кое е лъжа и кое е вярно, иначе ще излезе,че май не ти е приятно или просто нямаш мнение.
Материала е много ценен ,защото автора не възхвалява Османската империя , просто прави сравнение и установява , че Империята е била едно от най добрите неща във своята епоха, а в това нищо лошо няма.
--- End quote ---
Империята е наричана "Болниият човек на Европа" не ми се занимава да ви давам доказателства за несъстоятелността на Османското управление световен рекордьор по банкрути в историята на човечеството. Да не говорим за човешките права.Самият факт , че турците сами си я ликвидираха говори сам по себе си . Сравненията са повърхностни и некомпетентни.Статията си личи , че е поръчкова и в нея се пропагандира еди чужд насилствено наложен режим.Което е обида и нарушава правилата на сайта.Понеже сайта е международен както е посочено в правилата. Тази статия ни излага с недостоверната да не кажа лъжлива информация която поднася на читателите.С две думи е за триене.
Само не разбрах защо беше изтрито моето мнение след като съм написал истината и не съм използвал обидни квалификации.Вестника наистина е флагман на контролираната о т Ахмед Доган медийна група и това не е нещо тайно или незаконно.Неуважение към религиите не съм проявил нито съм пропагандирал расизъм думата потурнак се използва в нашия език за българи симпатизанти ,привърженици ,идентифициращи се с турците хора склонни към асимилация,подобно е и гъркоман това са исторически термини наложени от действителността и не виждам нищо обидно тъй като действително е имало има и днес такава категория хора сред българското население.Авторът на статията изцяло отговаря на тази категория хора и за това е квалифицирана и неговата статия като такава.Статията също така е и антикомунистическа така , че авторът попада и в категорията антикомунист.
Subeyi Kurt:
Онегавоне, статията се състои от 2 части и да речем от 2 страници. Вместо общи приказки от рода дъра бъра дай-нещо по-същественно т.е. кое не е вярно. Ти правиш най-лесното, да плюеш. Очаквам твоята аналитична критика. Доган си е част от системата в БГ иначе отдавна щеше да го очистят както направиха гърците с Ахмет Садък.
Svetlina:
Статията се състои от три части, не от две.
А ти кажи какво е верно в тази статия, моля. На предишната страница има поне 2 фактически грешки, видими с просто око, които авторът сам е допуснал. Въпросният автор е от "най-големите разбирачи по всичко", с това е известен от статиите си - няма въпрос, по който да не се е изказал от юридическо, селскостопанско, психологическо....., а сега и историческо естество.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version