Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (161/678) > >>

KaraIbrahim:
  Ислямската култура достатъчно се е вплела в българската,не разбирам как така не можеш да го проумееш.И насилственото натапване е един мит.Насилствено е само завоюването на българските територии от османците,и то даже само на част от тези територии.Доста са се дали доброволно.
  А кой къде ще пише,не можеш ти да разпореждаш.Едни пишат,други четат - тук работи законът за търсенето и предлагането.Ако не ти харесва,не го четеш.Не е задължително.

ibrahim65:
Госпожице Svetlina първо ми позволи да ти честитя осми март,
въпреки моето мнение че това го заслужават жените който отговарят
на женските чуства и качества които в теб са се испарили.
Второ не ме учи каде какво да пущам по няколко причини
1 тук си гостенка
2 не си по умна от мен
3 ако не ти харесва знаеш
И още нещо аз като гражданин на България се интенересувам
от ислямската култура няма кой да ми забрани ни най малко пък ти.
На теб някой да ти казва да не гледаш СКАТ ааа та тя е исконна българска култура.
А още нещо в този филм ще показват как ва са заробвали и са ва разлюбвали. :-*

Болна запушва рана от рак с памук, не била осигурена

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1268526

И това се случва в Европа. ;)
И след като ти си една от плювачките по Ердоан кажи убесни ни това възможно ли е да се случи в толкова чужда за теб култура
убесни ни каква реконструкция направиха със законите за здравеопазването в тази толкова мразеща от теб Турция.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on March 08, 2012, 23:10 ---Ислямската култура не е исконна българска, а насилствено натрапена култура, тъй че тя не е част от новини за България. Като искат да си я гледат на турски и да си пишат в турските новини, а не в българските.

--- End quote ---

Видяхме ти исконната култура, още вони по форума.  :D :D :D

Svetlina:

--- Quote from: ibrahim65 on March 08, 2012, 23:53 ---Госпожице Svetlina първо ми позволи да ти честитя осми март,
въпреки моето мнение че това го заслужават жените който отговарят
на женските чуства и качества които в теб са се испарили.

убесни ни каква реконструкция направиха със законите за здравеопазването в тази толкова мразеща от теб Турция.

--- End quote ---

Ибрямчо, каквото и да ти обяснявам, душко, не можеш да го разбереш, въпреки че не си лошо момче.  Във Великобритания чувал ли си, че масово хората си  вадят сами зъбите, например, защото им е скъпо да отидат на зъболекар?

Ислямската култура е натрапена и не е исконно българска и ще остане завинаги натрапена в съзнанието на българите.

Ибрахимчо, и на твоите предци -Абдулласите - също е била натрапена, те са я приели поради всякакъв вид принуда и от страх да не останат без глави (все пак уж хората на книгата според някои книги можело да живеят, но ако си плащат), но понеже те са забравили корените си, затова сега ти защитаваш така яростно ислямската култура, защото всъщност османска просто не е имало, няма и не ще има.  Това е, душко.

А това, че съобщаваш какво щели да предават турските телевизии на турски може да интересува твоите деца, защото и те са като твоите предци - забравили са род и корен и са се потурчили доброволно по различни съображения, пък и такова възпитание си им дал - протурско, с небългарско съзнание, то и ти нямаш такова.

И вместо да гледат тъпи лъскави филми, им кажи поне да прочетат историческите романи писани на тая тема.

Е, добре, че ми каза, че трт било нещо като "Скат". 

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---И вместо да гледат тъпи лъскави филми, им кажи поне да прочетат историческите романи писани на тая тема.
--- End quote ---

http://books.google.com.tr/books/about/Bat%C4%B1_Trakya_n%C4%B1n_bitmeyen_%C3%A7ilesi.html?id=YOdmAAAAMAAJ&redir_esc=y
Batı Trakya'nın bitmeyen çilesi: Nevrekoplu Celal Bey'in hatıraları   - Bezkrainite myki na Zapadna Trakya: Spomeni na Djelql Perin

Djelql Perin e deputat v Balgarskoto sabranie v perioda 1914 - 1918 godina . Roden v Nevrokop (G. Delchev)  no izbran za deputat ot raiona na Rodopite.
V knigata sa opisani sluchai o6te ot 1912 g.  Nadqvam se che decata na vaprosnoto lice sa q 4eli a ne istori4eski romani kakto prepora4va Svetlina. .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version