Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (162/678) > >>

Subeyi Kurt:

Близки зарязват починали в моргата

Тела на починали престояват в пловдивски болници, защото близките отказват да ги приберат. Случаите зачестяват и причините не са финансови, а лоши семейни отношения, смята д-р Аргир Аргиров, директор на МБАЛ. Налагало се служебно погребение по прокурорско нареждане. Наскоро държали труп 2 месеца. Бивши съпруги твърдели, че не искали да видят мъжете си приживе, а сега съвсем. Децата също не се интересували.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1268526

Исконната ''светлинна'' култура. ;D Кой е отговорен за това отчуждаване от човешките стойности. Това ли е исконната българска култура в която някои серсеми са влюбени и искат да ни я натрапват. Да ама не. Ние си имаме култура в която човекът и човещината е ядрото и.

sultan selim:
bugarska rabota

ibrahim65:
Госпожице Svetlina един нормален човек първо отговаря на зададените му въпроси слет това задава и упреква.
Но нека и този път да ти отговоря нека пак от мен да мине нали сме друшки вече.
Аз Ибрахим-чо-то 75 съм ПОМАК, нито съм турчин нито българин, нито българофил нито туркофил ще ти го кажа по турски сиз не алине варса гйорун. Siz ne haline varsa gorun.
Тук искам да те подканя да бъдеш реалиска и да ни обесниш възможно ли е това да се случи в Турция.
Нека аз да отговоря на твое място защото ти няма да го направи пак НЕ защо ли защото аго Ердоан за разлика от аго Бойко направи реформи искара нови закони затова даже правят нова конституция и в момента преговарят за малцинствата .Та ние ПОМАЦИТЕ и там дигаме пара до небесата дано чуят нашият глас та на ПРИЗНАЯТ ама и те са кйорави и глухи като вас българите за някой неща който не им уидисуват.
Та този закон гласи че ако една болница откаже приема и лечението на пациент му затварят болницата ако ще да е тя Аджъ Бадем дори да не си здравно усигорен при предишното правителство болниците взимаха за заложник болните но и това вече е престапление.
А за децата ми моля ти се недей само това недей защото съм им предложил неща за който не можиш и да си мечтеш и двете ми са с вишо ама да спрем до тук че е срамота нали.
Ах Светлинка моя за теб тази толкова лоша и чужда култура за мен е допринесала съществуването ми сигорен съм че е било пълна свобода защото и аз мога да чета и то не само български.Но много добре си спомням как моят дядо ми е обеснявал много лесно без да му търсят виза е пълнил в две дисаги злато и одгоре е слагал по малко ръж и е ходил да купува хайване чак от Дйарбакър.  ;)

Svetlina:

--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on March 09, 2012, 11:24 ---
--- End quote ---

Svetlina:

--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on March 09, 2012, 11:24 ---
V knigata sa opisani sluchai o6te ot 1912 g.  Nadqvam se che decata na vaprosnoto lice sa q 4eli a ne istori4eski romani kakto prepora4va Svetlina. .

--- End quote ---
Жарко, ставаше дума за периода на Сюлейман Великолепний. Нещо не си разбрал.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version