Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
tersid:
--- Quote from: Svetlina on March 09, 2012, 19:08 ---Ролексът на Хилари открит у Царица Костадинка?
--- End quote ---
Mnoogo tapo,mnoooogo tapo e da si pravish seir na garba na hora koito si nemat ni hal ni haber , struva mi se 4e e simptomati4no za hora koito se 4uvstvat veliki kogato se podigraiat s 4ujdi nevoli i nesreti.
onegavon:
Но много добре си спомням как моят дядо ми е обеснявал много лесно без да му търсят виза е пълнил в две дисаги злато и одгоре е слагал по малко ръж и е ходил да купува хайване чак от Дйарбакър.
Сега пак може да си купиш хайване от Диарбакър още по- лесно и без да ходиш дотам.Плащаш с банков превод без риск да те оберат срещу проформа и договор изпратени по факс или мейл.Хайванете ти ги кара спедиторската фирма направо в двора.По-добре звучи май, а визи Турция не изисква за българските граждани от 23.03.2007г.
ibrahim65:
onegavon ти сега каде са бъркаш между двама когато....със голия и вълнясалия да ти забия ли дуспата а ;)
onegavon:
Злопаметен си ни в клин ни в ръкав! Когато ти се намеси отговарях на друг човек.В случая те коригирам за визите и ти намеквам , че човечеството върви напред за разлика от някои които гледат сантиментално на миналото .
Subeyi Kurt:
--- Quote from: tersid on March 09, 2012, 19:34 ---Mnoogo tapo,mnoooogo tapo e da si pravish seir na garba na hora koito si nemat ni hal ni haber , struva mi se 4e e simptomati4no za hora koito se 4uvstvat veliki kogato se podigraiat s 4ujdi nevoli i nesreti.
--- End quote ---
Те не се чувстват велики, а само искат да им улекне на болките породени от робската им психология. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version