Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
tersid:
Някой ми каза ,че е чул от един човек ,който е чул от друг ,който е чул един доктор ,че в България са закрили психиатриите.Някой друг чул ли е.
С.Стефанов:
Ако не бяха ги закрили на туй дередже ли щяхме да бъдем.
Svetlina:
--- Quote from: tersid on March 12, 2012, 16:59 ---Някой ми каза ,че е чул от един човек ,който е чул от друг ,който е чул един доктор ,че в България са закрили психиатриите.Някой друг чул ли е.
--- End quote ---
Ами правилно ти е казал - я виж какви дивотии пишеш. ;D
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on March 12, 2012, 12:47 ---А от твоя постинг се разбира, че ти се смяташ за богоизбран, щом като твърдиш, че живееш в Анадола, а си в България.
Явно си подставено лице за някоя турска фирма, която назначава точно такива като тебе, за да източва парите по европейските програми към Турция. Ама си разсилен там, та не можеш да вденеш играта.
--- End quote ---
Наистина дойдох да источвам но разбрах че парите били источени и преточени още по пътя SWIFT. Възложиха ми диверсионноразузнавателна дейност но след като разбрах че българите си се самоунищожават реших да не им се бъркам, рапортувах ситуацията и сега чакам заповед да си се завърна обратно в Анкара. :D
onegavon:
Само така дръж фронта, че да не те пратят на Източния фронт в Кюрдистан там не са като нас да пишат по форумите направо като видят турски джандарин и го взривяват барабар с червения байрак и право при хуриите както се полага на истински шахид.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version