Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Svetlina:
--- Quote from: onegavon on March 12, 2012, 20:26 ---Само така дръж фронта, че да не те пратят на Източния фронт в Кюрдистан там не са като нас да пишат по форумите направо като видят турски джандарин и го взривяват барабар с червения байрак и право при хуриите както се полага на истински шахид.
--- End quote ---
В Турция няма лабаво - навсякъде има джандари и отвсякъде може да изскочи някое дуло на автомат. На мен ми се е случвало в Истанбул както се разхождах ОТНИКЪДЕ да се появят джандари без всякакъв повод. Във всички ислямски страни е така. Ако пък не са полицейски държави, то има религиозни полицаи, които веднага те вкарват в пътя, прилагат шериата, съответно пригодените към него закони... Защо ли е така?!
beta2:
--- Quote from: Svetlina on March 12, 2012, 21:45 ---В Турция няма лабаво - навсякъде има джандари и отвсякъде може да изскочи някое дуло на автомат. На мен ми се е случвало в Истанбул както се разхождах ОТНИКЪДЕ да се появят джандари без всякакъв повод. Във всички ислямски страни е така. Ако пък не са полицейски държави, то има религиозни полицаи, които веднага те вкарват в пътя, прилагат шериата, съответно пригодените към него закони... Защо ли е така?!
--- End quote ---
Taka e kato se razhojda6 po obqt i bez 6apka na glavata v tezi gore6tini, 6te viijda6 mnogo dula na avtomati po Kapalı çar6i , Tahta kale i Top kapı . İ kak razbra 4e jandarite se sa se poqvili bez povod v tozi 13.5 milionen grad .
husein:
Ама какво си правила там,и в колко ислямски страни си ходила и знаеш как е!Твойте приказки ми звучат като клюки,пиши сериозни неща ,а не провокации та после да не се чудиш, че те обиждат!
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Tova sa ot onezi deto gi bqha '' обиждали' kogato se zavra6taha v Balgariq ot 'Golqmata Eskurziq' prez 1989.
Navejdaha glavi i si go priznavaha na publi4ni mesta izbrani ot darjavnite 4asti. Kato primer li4en svidetel na esenna studentska brigada v pomo6t na narodnoto selsko stopanstvo v severoizto4na Balgariq.
P. S. Ako ne hodi6 na brigada te izklu4vat ot Univisiteta.
husein:
;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version