Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on March 14, 2012, 20:08 ---За какви крайнини ми говориш? Ей на това му се казва "крив телефон", чул-недочул, разбрал-недоразбрал...
--- End quote ---
Не ни будалкай повече. ;)Трябва да си признаеш къде си ги видяла джандарите защото по градовете няма такива, a има полицаи; kолко пъти ще ти ce повтаря че жандармерия башка, полицай башка. Анладън мъ? ;D :D ;D
ibrahim65:
Хей приятели и съфорумци хубаво е че сте тук и споделяте чуствата си испълнени с гордост и високомерие.
Не летете тъй високо не говорете тъй на голямо че не мога да ви позная, не мога да ви разбера на кой бог се кланяте и на кой цар служите
А елате тук до нас ПОМАЦИТЕ отворили сме длани и сърцата си тъй широко че има място за всички ви, нека ви почерпим от търпението, и от любовта си.
Пробвал съм да съм на вашето място, но не не никога никога не, аз съм си аз, затова отправям благодарности към всевишният че ме е създал ПОМАК.
Не не искам да съм аз българин с тази вековна история която описвате и и се възхищавате толкова много пълна с подвизи и приключения нека да си е на вас.
Не не искам да съм аз турчин с тази вековна история която описвате и и се възхищавате толкова много пълна с подвизи и приключения нека да си е на вас.
Аз съм ПОМАК и имам толкова много, приятели българи, приятели турци, вие сте мой, и устанете тук до мен ще ви даря усмивки дори и през сълзи понякога.
Не се карайте вече вие сте велики вие сте едно цияло поне това показва вашата история която не може да се отрече дори и от вас и създадена от вас.
onegavon:
Ти не разбрали , че няколко анадолеца се опитват да разпалват вражди между живеещите в България.Твоят призив едва ли ще бъде чут от тях.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: onegavon on March 14, 2012, 21:36 ---Ти не разбрали , че няколко анадолеца се опитват да разпалват вражди между живеещите в България.Твоят призив едва ли ще бъде чут от тях.
--- End quote ---
Тези няколко, преди всичко са български граждани и твои съотечественници но като си ги нарекъл анадолци какво би очаквал от тях да те нарекът. А когато ви отговорят наподобяващо започвате да квичите. Необходимо е поне малко достойнство ама нердeee 8)
onegavon:
Повечето от вас твърдите , че живеете в Турция съответно не сте ни съотечественици.Обиждате историята , народа, езика на бившата си Родина подигравате се . Това , че имате български лични карти не значи нищо/ което също не е много сигурно/.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version