Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (180/678) > >>

Svetlina:
Изтрито от модератор

TURANIA:

--- Quote from: Svetlina on March 15, 2012, 11:57 ---Щастие е, че такива нещастници пишат по форумите - вижда се ясно "любовта" им към нас- българските граждани. Те не разбраха, че никъде по света не уважават онези, които се отричат от корените си.

--- End quote ---

А ти защо се отричаш от тюркските си корени,пишман славянко  ;D

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on March 15, 2012, 18:42 --- Такива палячовци не са ни нужни - имаме си доганови-подлоги- и-сополи - гледаме как сте се наредили пред урните - жертва- дпс-жертва-дпс- под строй...
Всъщност, май плачеш за доброволно-принудителна сополо-догановска ислямизация ти:  нали за тях си гласувате, дето насила ви християнизираха..., за една противоконституционна партия.
Заедно с циганьорите, арабите, боклуците в България се наредихте: комунист-боклук-циганин-дъ-пъ-съ. Тъй де, рамо до рамо с догано-подлоги-и -сополите.

--- End quote ---
Такива палячовци не са ни нужни - имаме си доганови-подлоги- и-сополи
Всъщност, май плачеш за доброволно-принудителна сополо-догановска ислямизация ти:  нали за тях си гласувате, дето насила ви християнизираха...,
Заедно с циганьорите, арабите, боклуците в България се наредихте: комунист-боклук-циганин-дъ-пъ-съ. Тъй де, рамо до рамо с догано-подлоги-и -сополите.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нещо си пропуснала оригиналните ти изрази като дрисъци, лиги и др.  :D :D :D
Нито аз нито мои роднини са ходили в Бг да гласуват. Оправете законодателството вместо да ми квичиш тук за ДПС и Доган които са част от системата в която живeeш. Вместо да си губиш тук времето вземи та образувай някаква цивилна организация и се бори против онова което не ти харесва. Каква е разликата между доган, боко и болния?  Ески тас, ески хамам  :D :D :D

ibrahim65:
ИСЛЯМИСТИТЕ СЕ УСТРЕМИХА КЪМ ВЛАСТТА В ХОЛАНДИЯ

http://www.obshtestvo.net/content/view/2378/7/

Svetlina:

--- Quote from: TURANIA on March 15, 2012, 19:35 ---А ти защо се отричаш от тюркските си корени,пишман славянко  ;D

--- End quote ---
Не съм славянка, а съм българка. Не съм от тюркски произход, нито от башкоростански, нито от татарски... вече няколко пъти ти казах.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version