Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
ibrahim65:
Ботев един нормален човек първо се научава да отговаря на зададените му въпроси след това пита.
А ти фен ли си на Ботев, а знаеш ли как е умрял Ботев, и от кого и защо.
botev:
--- Quote from: ibrahim65 on March 21, 2012, 21:40 ---А ти фен ли си на Ботев, а знаеш ли как е умрял Ботев, и от кого и защо.
--- End quote ---
Мислиш ли, че това е новина?
Subeyi Kurt:
--- Quote from: subigi kurt on March 21, 2012, 15:21 ---Горката още не е разбрала че Турците в БГ, Помаците в Турция и Република Турция като съседка на БГ са част от действителността на България, но злобата и ксенофобията са и подействали заслепяващо. Ако дойде ден да прогледа ще разбере че си е по-хубаво да си е сляпа защото реалният свят ще е много по-различен от нейния който си е изградила в болната cи фантазия ;D >:( ;D
--- End quote ---
Нормално е някой ден децата ми да се родят в БГ която е родина както на мен, баща ми дядо ми, пра дядо ми а техните деди и прадеди са били Османлии т.е. Турци. Така европейците са наричали всички мюсулмани в империята. А каурето се знаят кои са и не е нужно обяснение. ;)
TURANIA:
--- Quote from: Svetlina on March 21, 2012, 21:02 --- Тренирай на сухо тука, може и да ти повишат заплатата до следващата ти помиярска изява от МИТ.
--- End quote ---
Сбъркала си разузнаванията Светулке. Субиги е от МИ-6. Аз съм от МИТ ;D ;D ;D
sultan selim:
http://www.glasove.com/tanov-za-tsvetanov-i-mvr-otvrat-sa-povrushta-mi-se-ot-tyah-11397
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version