Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on March 21, 2012, 23:50 ---Нормално е някой ден децата ми да се родят в БГ която е родина както на мен, баща ми дядо ми, пра дядо ми а техните деди и прадеди са били Османлии т.е. Турци. Така европейците са наричали всички мюсулмани в империята. А каурето се знаят кои са и не е нужно обяснение. ;)
--- End quote ---
"Кауре" са били и предците ти, ама бързо сте се нагодили към властта, не са били качествени, то си личи по тебе. Никой не уважава негодниците и предателите, тъй че може бъдещите ти поколения да плащат както обикновено се случва.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on March 22, 2012, 22:18 ---"Кауре" са били и предците ти, ама бързо сте се нагодили към властта, не са били качествени, то си личи по тебе. Никой не уважава негодниците и предателите, тъй че може бъдещите ти поколения да плащат както обикновено се случва.
--- End quote ---
Нагодили са се всички български първенци, приели Ислама за да си запазят владенията и титлите. Така направил и Александър Шишман ( Искендер) който по-късно умира в сражение като Турски войн ( аскер) Аллах рахмет ейлесин!!!
Най-важното е че сега сме благодарни на дедите си че са избрали най-правилния и рационалния път а за бъдещето ни не се касай 'АЛЛАХ КЕРИМ''
ibrahim65:
Турското робство било "златна епоха"
http://www.dw.de/dw/article/0,,15658749,00.html
botev:
--- Quote from: ibrahim65 on March 23, 2012, 13:39 ---Турското робство
--- End quote ---
За да има Турско робство - трябва да има Турция и Турци, а по това време не е имало нито едното от двете! 8) Ползвай го малко тоя мозък по предназначение, нестава само с копи-пейст! :D
TURANIA:
--- Quote from: botev on March 23, 2012, 16:21 --- За да има Турско робство - трябва да има Турция и Турци, а по това време не е имало нито едното от двете! 8) Ползвай го малко тоя мозък по предназначение, нестава само с копи-пейст! :D
--- End quote ---
А българи и България имало ли е по това време?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version