Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (198/678) > >>

Svetlina:

--- Quote from: pirin22 on March 26, 2012, 23:28 ---    Mnooooogo trqbva  da se zamisli  edin  bılgarin  no  vse  pak pogledni  tova.    http://www.izafet.com/fotografcilik/296900-turkiyede-gezilmesi-gereken-50-yer.html

--- End quote ---

Ама пирин22, замисляй се. Мен Турция не ме интересува въобще, ясно е отдавна кой, защо и колко точно е инвестирал в тази страна. Има доклади за тая работа. Пък ти се замисляй.

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---    Mnooooogo trqbva  da se zamisli  edin  bılgarin  no  vse  pak pogledni  tova. 
--- End quote ---

--- Quote ---Ама пирин22, замисляй се. Мен Турция не ме интересува въобще, ясно е отдавна кой, защо и колко точно е инвестирал в тази страна. Има доклади за тая работа. Пък ти се замисляй.
--- End quote ---

Da prava si Svetlina ima takiva balgari no tova ne si  ti.
izglejda otri4a6 tova : mislene, balgarin i ti.  :) ;)

onegavon:
Няма нужда да се мъчите да подквасвате морето.Няма какво да мислим за 500 години сте ни станали ясни.Не се хабете да ни баламосвате тия номера за "добрия и благороден " турчин и " прекрасния " живот в Турция си ги пласирайте в новите ви кандидати за братя - казахи ,киркизи ,якути и  др. където не са ви яли попарата.Там може да хванете някой балък тука шанса ви е малък няма да ви стигнат парите за сериали :D

sultan selim:
 ;D

Svetlina:

--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on March 27, 2012, 15:56 ---Da prava si Svetlina ima takiva balgari no tova ne si  ti.
izglejda otri4a6 tova : mislene, balgarin i ti.  :) ;)

--- End quote ---

Да, Турция не ме интересува, ясно го казвам, ако искаш мога да ти го напиша на още езици. Аз искам в България да си живеят добре всички българи.
А твоите оценки пък ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ЗАСЯГАТ, НИТО ИНТЕРЕСУВАТ...Продължавай състезанието със себеподобните си. Нали затова си тука. И си смени българското име с арабско, докато е време, да не срамиш българските имена. Изнеси се да живееш в някоя мюсюлманска страна, там е мноооо-го хубаво. Вземи някое ислямско гражданство и си живей щастливо в избраната от теб страна, но вън от България, не ни трябват такива като тебе.
Пожелавам ти да спечелиш "зелена карта", да спечелиш много пари и да се махнеш в ислямия.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version