Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Svetlina:
--- Quote from: pirin22 on March 26, 2012, 23:28 --- Mnooooogo trqbva da se zamisli edin bılgarin no vse pak pogledni tova. http://www.izafet.com/fotografcilik/296900-turkiyede-gezilmesi-gereken-50-yer.html
--- End quote ---
Ама пирин22, замисляй се. Мен Турция не ме интересува въобще, ясно е отдавна кой, защо и колко точно е инвестирал в тази страна. Има доклади за тая работа. Пък ти се замисляй.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
--- Quote --- Mnooooogo trqbva da se zamisli edin bılgarin no vse pak pogledni tova.
--- End quote ---
--- Quote ---Ама пирин22, замисляй се. Мен Турция не ме интересува въобще, ясно е отдавна кой, защо и колко точно е инвестирал в тази страна. Има доклади за тая работа. Пък ти се замисляй.
--- End quote ---
Da prava si Svetlina ima takiva balgari no tova ne si ti.
izglejda otri4a6 tova : mislene, balgarin i ti. :) ;)
onegavon:
Няма нужда да се мъчите да подквасвате морето.Няма какво да мислим за 500 години сте ни станали ясни.Не се хабете да ни баламосвате тия номера за "добрия и благороден " турчин и " прекрасния " живот в Турция си ги пласирайте в новите ви кандидати за братя - казахи ,киркизи ,якути и др. където не са ви яли попарата.Там може да хванете някой балък тука шанса ви е малък няма да ви стигнат парите за сериали :D
sultan selim:
;D
Svetlina:
--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on March 27, 2012, 15:56 ---Da prava si Svetlina ima takiva balgari no tova ne si ti.
izglejda otri4a6 tova : mislene, balgarin i ti. :) ;)
--- End quote ---
Да, Турция не ме интересува, ясно го казвам, ако искаш мога да ти го напиша на още езици. Аз искам в България да си живеят добре всички българи.
А твоите оценки пък ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ЗАСЯГАТ, НИТО ИНТЕРЕСУВАТ...Продължавай състезанието със себеподобните си. Нали затова си тука. И си смени българското име с арабско, докато е време, да не срамиш българските имена. Изнеси се да живееш в някоя мюсюлманска страна, там е мноооо-го хубаво. Вземи някое ислямско гражданство и си живей щастливо в избраната от теб страна, но вън от България, не ни трябват такива като тебе.
Пожелавам ти да спечелиш "зелена карта", да спечелиш много пари и да се махнеш в ислямия.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version