Български > История

Исторически геноцит върху българската история

<< < (36/66) > >>

Suleyman.45:
Ogeyço pravilno me popravyaş za proizhoda na Şandör Petöfi s malkata podrobnost,çe rodniya ezik na başta mu e ungarski,ne mi e v kompetentnosta da gadaya zaşto poeta se e otkazal da mu liçi slavyanskiya proizahod.Predpolagam,çe e bil otvraten ot povedenieto na slavyanskite alkoholitzi.Byah ti pisal da ne spomenavaş Anadola s mrısnata ti gançovska usta zaştoto Anadola  e lülka na tzivilizatzii,a ne kato tvoeto rodno myasto lülka na siderovski tikvi.Byah ti pisal,çe poradi vrodenata si gançovska tıpota nyama da razbereş poslanieto mi.Proyavavaş tipiçna bılgarska neblagodarnost,kakto kımOsmanskata imperiya pod  çieto upravlenie slavyanobılgarite dostignaha ikonomiçeski i kulturni visoti,kakto kım Rusiya deto vi izkupuvaşe vsiçki buklutzi proizvedeni ot nekıdırnite gançovski rıtze taka i kım  men za pojalanieto mi za vaşata koleda.Ot 100 km.ti liçi mrısniya gyavurski harakter.Blagodarya ot sırtze na müsülmanskiyat mi brat za moralnata podkrepa.Çok çok teşekür ederim.

onegavon:

--- Quote from: ibrahim65 on December 23, 2012, 17:48 ---onegavon-чо на теб не ти ли омръзна все да опрекваш хората в каквото и да е било този е прост другият не е учил, третият незнам си какво, ти пък за какво ли се мислиш я се погледни колко си градивен. Само плямпалата ти са на първа линия.

--- End quote ---

Разкривам само лъжците като Сульо нищо лично и ме дразни малограмотници да ми се правят на просветители .Това е, оставам на страна просташкия му изказ изпълнени с обидни  епитети.Градивен съм доколкото е възможно в тази враждебна среда.Дразня се защото разни анадолци се опитват да всяват омраза между българските граждани от различни вероизповедания.

Suleyman.45:
Ogeyço,sredata e napılno normalna daje kulturna.Moite po malki bratya po idei pişat stihove i razkazi,pozdravyavat s pesni,prevejdat pesni ot türkski na slavyano bılgarski i te ogramotyavat istoriçeski i politiçeski,no vrodenata ti tıpota ti preçi da se promeniş v polojitelna posoka.Veren na siderovskata si sıştnost mnogo çesto uptrebyavaş dumite pantürkizım,razdelyane na hristiyani i müsülmani,naposledık lübimata ti duma e negramotnost.Negramotnosta ne e porok,tya e rezoltat na umstveni vızmojnosti,çoveşki sıdbi i t.n.Nay loşiyat porok e agresivnata bay ganövska prostaştina çiyto nay yarık predstavitel si ti vtozi sayt.Sredata bila vrajdebna kato e vrajdebna hayde paydos,no ti nahalniko nikoga nyama da se mahneş,ti imaş kreştyaşta neobhodimost da plüeş po nyakoy i neşto.Bez intrigi bez zlobni kleveti ti si dve nuli na edno myasto t.e edin neştasten samotnik.

havaika:

--- Quote from: onegavon on December 23, 2012, 20:13 ---Разкривам само лъжците като Сульо нищо лично и ме дразни малограмотници да ми се правят на просветители .Това е, оставам на страна просташкия му изказ изпълнени с обидни  епитети.Градивен съм доколкото е възможно в тази враждебна среда.Дразня се защото разни анадолци се опитват да всяват омраза между българските граждани от различни вероизповедания.

--- End quote ---
  Стига си ревал като големо магарище-грозно е!Нека  почувстваш какво е да си във враждебна среда.А и сам се набутваш.Ако не страдаш от мазохизъм ще спреш да влизаш тука ;)  ;D ;D
    А за "анадолците" , те са изселени  оставили къщите ,имоти и роден край за да се шират такива като теб.Просто предупреждават какво ги очаква останалите "анадолци" в България ;)

Subeyi Kurt:

--- Quote from: onegavon on December 23, 2012, 17:05 ---
Вие турците не мога да разбера защо си бутате задниците там където други си мерят онези работи .Нали знаеш какъв е риска?

--- End quote ---

Ето как се изразява един типичен гявур, който се смята че бил учен. От тук си направете сметката за поведението на неучените гявури. Естественно е че тези злобари няма да се размножават и ще изчезнат, защото размножаването им е в разрез с всички природни и божии закони.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version