Български > История

Исторически геноцит върху българската история

<< < (5/66) > >>

Subeyi Kurt:
Rasate, нещо си подминал без коментар горния ми постинг в който има извадка от един твой. Или нещо не ти е по силата да упровергаваш толкоз много български професори за Тüркската теория на Булгарите. :D :D :D
Александър фол, Васил Гюзелев, Николай Генчев, Константин Косев, Илчо Димитров, Андрей Пантев, Милчо Лалков и Костадин Петров - "Прабългарите принадлежат към тюркско-алтайската езикова-племенна общност. Тяхната прародина се намира в Западен Сибир, по долината на реката Иртиш...

botev:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 24, 2012, 20:35 ---
Александър фол, Васил Гюзелев, Николай Генчев, Константин Косев, Илчо Димитров, Андрей Пантев, Милчо Лалков и Костадин Петров - "Прабългарите принадлежат към тюркско-алтайската езикова-племенна общност. Тяхната прародина се намира в Западен Сибир, по долината на реката Иртиш...

--- End quote ---
Ама ти май наистина си мислиш, че някой се интересува къде е била пра-пра-пра родината на пра-пра-пра българите!?

А да..... и такова нещо като пра-българи няма, това е все едно да кажеш пра-американци, пра германци, пра-турци........ :D :D :D :D :D

Абе твоя шеф що си хаби парите с теб.......  :D :D :D :D :D

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on August 24, 2012, 23:38 ---Ама ти май наистина си мислиш, че някой се интересува къде е била пра-пра-пра родината на пра-пра-пра българите!?

А да..... и такова нещо като пра-българи няма, това е все едно да кажеш пра-американци, пра германци, пра-турци........ :D :D :D :D :D

Абе твоя шеф що си хаби парите с теб.......  :D :D :D :D :D

--- End quote ---

Знам че няма таково животно като пра-българи, но не само тези историци а почти всички български историци кръшкат да употребяват Турския оригинал Булгари.
Но все пак съм оптимист че с времето тези историци чте дойдат на твоето и моето мнение. А за парите, сигурно мислиш че и ТР е в криза :D :D :D

botev:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 24, 2012, 23:45 --- сигурно мислиш че и ТР е в криза :D :D :D

--- End quote ---
Абе дрешо нали ти казах, че малко хора познават турция по добре от мен! ;) Дрънкай си глупостите на някой дето от двора не е излизал. ;) :D

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on August 24, 2012, 23:49 ---Абе дрешо нали ти казах, че малко хора познават турция по добре от мен! ;) Дрънкай си глупостите на някой дето от двора не е излизал. ;) :D

--- End quote ---

Абе гаврош, какво може да познава турист като тебе. Ти имаш ли си понятие от икономика или плямпаш само от завист. Нормално е мегаломан като тебе да се комлексира  и злобеe от просперитета на държава която ги е управлявала 5 в.  ;D ;) :D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version