Български > История

Исторически геноцит върху българската история

<< < (15/66) > >>

Rasate:
Произход на Турците:

http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/turci.htm

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Rasate on October 23, 2012, 12:20 ---
Това ми заприлича на македонските твърдения.

--- End quote ---

Това са научни статии, а не фантазии като твоите. Като научиш Турския та ми се обади, иначе знаеш че с радио не се спори. ;)

http://www.turksolu.org/242/izberk242.htm

bozman:
Това са научни статии, а не фантазии като твоите. Като научиш Турския та ми се обади, иначе знаеш че с радио не се спори. ;)
--- За тебе и рева на магарето може да е оперна ария, не споря. Турския ми е късно да го уча, пък и онзи не го учил, защото Иванчо Добревия си е турчин и като такъв записва турска филология в СУ. Той когато научи българския, ( защото слага по 4,5 прилагателни едно зад друго като бореница, по подобие на турския  :)) ти ела ми се обади. АКО някъде намериш "български хан", "български кан" и "Българинът Атила" и др. дивотии от неговите статии в първоизточници - също ми се обади. Въпроса е, че ти нямаш и представа, какво е това наука и първоизточници, и всяка измислена приказка за тебе е наука. Всяка книга на рафта от читалището за тебе също е наука. Е, за хора от твоя нивел на обучение Иван Добрев е велик учен, не споря, дори съм уверен че не разбираш и половината от това което пише  :).

botev:
Сювиги курте, дйде тешката артилерия, с нея няма да ти е толкоз лесно. ;) Я кажи на шефа ти да ти повика помощ, че да стане интересно.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: botev on October 23, 2012, 16:57 ---Сювиги курте, дйде тешката артилерия, с нея няма да ти е толкоз лесно. ;) Я кажи на шефа ти да ти повика помощ, че да стане интересно.

--- End quote ---

Мина му времето на тежката артилерия. Нямате си на представа в кой век живeeте. С този си манталитет ще си останете само балканджии и нищо повечe ;) :D :D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version