Български > История

Исторически геноцит върху българската история

<< < (16/66) > >>

bozman:

--- Quote ---С този си манталитет ще си останете само балканджии и нищо повечe. ;) :D :D :D
--- End quote ---

--- Балканджиите обаче обърнаха наопъки всички първоизвори в Евпора и околностите и развенчаха комунистическата история напъпкана в главата ти, която гледаш като дете - небет шекер на горната етажерка. Тези балканджии скочиха 100 г. напред в културното виждане на Европейската история, докато планинци като тебе си останаха с Анадолското ниво на полуграмотни примитиви общуващи чрез ползване на 50 - 60 думи. Останалото е мучене и лепене на картинки за даване красота на Subeyi-та реч.

Rasate:

--- Quote from: Subeyi Kurt on October 23, 2012, 21:10 ---Мина му времето на тежката артилерия. Нямате си на представа в кой век живeeте. С този си манталитет ще си останете само балканджии и нищо повечe ;) :D :D :D

--- End quote ---

Сюбиги на този балкански манталитет Турция дължи своето съществуване. ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Rasate:

--- Quote from: Subeyi Kurt on October 23, 2012, 13:47 ---Това са научни статии, а не фантазии като твоите. Като научиш Турския та ми се обади, иначе знаеш че с радио не се спори. ;)

http://www.turksolu.org/242/izberk242.htm

--- End quote ---

Не ми е необходимо да уча турски- имам познати запознати и с двата езика- османо-турски и съвременен турски(някой работят в систематизацията на Османските архиви,която се извършва в момента).Тяхното мнение и познаването на историята са ми достатъчни.

Т.е. Османо-турският не е тюркски език-това е хибриден език въз основа на персийският.
Съвременният турски не е изцяло наследник на османо-турски език.Този език е създаден въз основа на този език и тюркските езици говорими в Русия,използвайки определена транскрипция на думите.
Т.е. Кемалистите създават един политически език въз основа на който създават турската нация въз основа на множеството анатолийски етноси.Преди време дадох в една от темите изследване на турското правителство по отношение на консолидацията на турската нация и превръщането и в единна народност изтекло във вестник Мюриет.Тъй като немога да я намеря ето тук я обсъждаме.
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1682.780.html

И малко чужди публикации за този период:
http://esj.epoka.edu.al/ESJ_2_1.pdf

Поздрави

ibrahim65:
Има ли българи за да е имало геноцит.
Поне на мен до колкото мие известно сега така наречената територия България е бил един коридор за преминаване на търговци.
А пък в момента е населена от цигани и на тук на там някакви християни. На които насила им е наложена християнската вяра, но те са станали толкова християни колкото и аз, църквите им се превърнаха в търговски-хомосексолийски-политически бюра.

onegavon:
Как ще ти е известно? Слез от баира в някой град запиши се на вечерно училище и много неща ще научиш.Докато тичаш подир козите по камъняците няма как да стане.Като обиждаш църквите виж си и джамиите,че се напълниха с бедуини от Руб ел Хали да ви разясняват корана,що не ходят в турските джамии ,ами само във вашите и циганските.Ето върху това помисли, а недей на чужди джоб сметка да правиш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version