Български > Религия и мистика

Забрадката - аксесоар, символ или задължение

<< < (3/99) > >>

muti6:
Поздрав за всички!Ето как изглежда мюсюлманското общество!
RIS 8 Maher Zain Barakallah - Reviving the Islamic Spirit

PETER:
Burka Blue : No Burka !

Аз пък искам снимките за документи да са по монокини.
Може и силиконови. :)

Сидхарта:

--- Quote from: PETER on July 02, 2010, 22:53 ---Burka Blue : No Burka !

Аз пък искам снимките за документи да са по монокини.

--- End quote ---
Мераклия, желанието ти положително надхвърля всякакви между религиозни и междуетнически предрасъдъци, но повярвай ми, в пълен синхрон е със общочовешките ценности.
И аз  приветствам това предложение.

mirvam:

--- Quote from: Gelina on July 02, 2010, 14:23 ---Един въпрос: Тъй като е забранено със забрадка, ако лицето се снима с перука и даде снимката за паспорт, как ще разберат,че това е перука и харам ли е, след като косата която се вижда, не на въпросното лице. То малко смешен въпрос,ама ми мина през главата. :D

--- End quote ---
То в края на краищата така ще трябва да се процедира.
Абе чудя се, жената как ще я разпознаят с косата, та тя може да се боядиса в какъвто и да е цвят. А пък ушите за какво ги искат, сигурно има и квадратни форми, та така да се разпознават.
Всичко е с замисъл в тази игра.
Според мене и самият закон е написан целенасочено.
Ама здраве да е. Ахирета е скоро. Съвсем скоро.

tersid:

--- Quote from: PETER on July 02, 2010, 22:53 ---[Аз пък искам снимките за документи да са по монокини.

--- End quote ---
Може да искаш  за себе си такова нещо,щом това  ти пълни луфтовете и не пречи с нищо ,никому.Но,ако сте само двамата с ВЕС.К няма кой да ви  чуе,затова се съберете група според възгледите на която прашките и силикона са философия и общочовешка ценност и дават смисъл на живота ви,облечете се със прашки и ламбадки и дефилирайте пред Народото събрание,там ще ви чуят и гарантирано и ще ви обърнат внимание предвид на  това ,че интересите ви идеално съвпадат. Държа обаче да отбележа ,че организацията ви трябва да си организира форум и не е желателно това да става тук където нямате съмишленици.Оспех ви желая.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version