Български > Религия и мистика
Забрадката - аксесоар, символ или задължение
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Вологез on January 19, 2012, 22:31 ---..... и Валентина Терешкова е била със скафандър ама...... :P
А тоя Рашит нали е гей, какво му пука за жените!? Аааа да сигурно така иска да маскирва тъпкачите си като ходи някъде!!!! :) :) :)
--- End quote ---
Вологез, остави цинизмите и предизвикателствата защото тук не му е мястото. Засрами се поне от твоите какички тук ;D
Turas:
Сувиги аз не съм против на жените да им се гледат само очите. Така ако ти е грозна жената няма да те е срам да я извеждаш! ;) Пък и няма да е нужно да се напиваш, че да спиш с нея! :P
skoti3:
Това беше гадно, чак и на мен ми стана гадно :D :(
ibrahim65:
Госпожа Mariana сигорен съм че стеб ще стигнем до конценсус.
Но аз мога да говоря от ъгала на ПОМАЦИТЕ защото съм такъв и със това се гордея.
Родих се в село изцяло от ПОМАЦИ докато не бях го напускал незнаех нищо за етнос.
Живеех в една приказка всичко беше толкова прекрасно обвързано естествено нормално.
Почнах да се интенересувам от момичета и наблюдавах как те се стараят за да ни се харесат.
Стараеха се да изглеждат колкото се може повече пъстри и изящни свежи красиви и успяваха.
Влюбих се в нашите момичета в тяхната изящност и пъстрота в тяхните шалвари и забрадки .
Шалвари и забратки който ти отричаш и назидаваш и ги опредилаш като затвор и......
Та тези опаковани грозени и отблъскващи шалвари и забрадки
се крие това което е нужно на един мъж кристално чисто и свежо непокътнато само за мен само на мен.
Аз не искам Европа и не ме интенересува какво мислят те за мен по важното да съм АЗ друго нищо.
Аз не искам да съм европеец нито искам да съм в Европа искам да съм естествен като ведриците по планината ни.
Голи украинки протестират у нас
http://www.standartnews.com/lyubopitno-shou/goli_ukrainki_protestirat_u_nas-130799.html
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Вологез on January 19, 2012, 23:07 ---Сувиги аз не съм против на жените да им се гледат само очите. Така ако ти е грозна жената няма да те е срам да я извеждаш! ;) Пък и няма да е нужно да се напиваш, че да спиш с нея! :P
--- End quote ---
Вологез, разбери че в някои общества жената е много ценно нещо и ако се държиш както тук някой ще те хване за гъталото и...
Не ги бъркай нашите жени и майки с други, това е приятелски съвет, но ти си знаеш.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version