Български > Религия и мистика
Забрадката - аксесоар, символ или задължение
muti6:
Коранът много често завършва аетите със: Това е за хора размишляващи, проумяващи!!!
Май нищо не разбра от това, което ти написах.Трябва ли да се повтарям.Приеми го така,всеки избира начина си на обличане,важно е да са спазени ислямските правила.Ако му харесва нека да е по саудитски начин(както казваш ти),какъв е проблема .Защо, все на някой му се пречи и винаги ще има хора който ще дават съвети.Просто приемете другомислещите по- нормално и ги оставете сами да упяравляват живота си.
Къде прочете,че нямаме вяра в жените си,напротив!Смея да твърдя ,че нашите жени са по- уважавани и обгрижвани от някои други, които твърдят обратното:))
Mariana:
--- Quote from: muti6 on August 03, 2012, 19:44 --- Коранът много често завършва аетите със: Това е за хора размишляващи, проумяващи!!!
Май нищо не разбра от това, което ти написах.Трябва ли да се повтарям.Приеми го така,всеки избира начина си на обличане,важно е да са спазени ислямските правила.Ако му харесва нека да е по саудитски начин(както казваш ти),какъв е проблема .Защо, все на някой му се пречи и винаги ще има хора който ще дават съвети.Просто приемете другомислещите по- нормално и ги оставете сами да упяравляват живота си.
--- End quote ---
Сигурен ли си, че не искаш да влияеш на избора на жените мюсюлманки в тази страна? :)
Та ти точно това се опитваш да правиш.
Не аз :)
muti6:
ДА сигурен съм ,че искам да и повлияя и то как?
Да бъдат облечени по изискванията на Исляма-покрити красиво и стилно!
Но,да не спамим повече тамата,обърнахме го на чат:)).Лек ден от мен!
Mariana:
--- Quote from: muti6 on August 03, 2012, 19:54 ---ДА сигурен съм ,че искам да и повлияя и то как?
--- End quote ---
Изискванията на исляма....
И къде пише в Корана, в най-важната книга на исляма (не искам да се повтарям, но просто нямам друг избор), че нито един косъм от косата на жената задължително не трябва да се вижда, че ушите на жената задължително не трябва да се виждат, че челото й задължително не трябва да се вижда....
Къде?
А може би там пише някъде, че и всички трябва да са облечени задължително и в едни и същи цветове, като униформени (както беше на снимката, която беше качил)?
Нищо красиво и стилно няма в това; в прекаления страх от жената, в прекалената "праведност" няма нищо красиво и стилно.
botev:
--- Quote from: muti6 on August 03, 2012, 19:54 ---ДА сигурен съм ,че искам да и повлияя и то как?
--- End quote ---
Така ми говореше навремето и курсовата - колко добре изглеждаме, стилно и красиво в скапаните си груби униформи! Ама ние неверниците дънки та дънки! :D Тия изисквания на исляма май са позабравили да ги спазват съвременните помакинчета а? ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version