Български > Религия и мистика
Забрадката - аксесоар, символ или задължение
Hat:
Петре хубаво пишеш,лошо мислиш,страшно сьнуваш.
Сидхарта:
--- Quote from: PETER on July 07, 2010, 13:18 ---Докато сме в една държава, проблемите са общи.
Разделим ли държавата, тогава вече няма да ме е грижа.
ОК?
--- End quote ---
Петер, може да разделяш нещо друго, но тука не се бъркай-защото исторически сме много разделени вече ,та процеса може да е само един -обединение на всички българи за добруването на народа ни.
Народа ни е разделен не само териториално но и религиозно -това единствено може да се обясни със сложният път, през който преминава българската народност през вековете и не е изолиран случай ,когато се визира стар народ като нашия.
Но по законите на цикличността в природата е видно, че след разширението пр. идва свиване и обратното -та и след разпокъсването ,идва единението, мисля си че това са естествени процеси.
Имам предвид културно единство, не друг[Защото ще ме обвините в какво ли не].
Rasate:
--- Quote from: ves.K on July 07, 2010, 14:50 ---Петер, може да разделяш нещо друго, но тука не се бъркай-защото исторически сме много разделени вече ,та процеса може да е само един -обединение на всички българи за добруването на народа ни.
Народа ни е разделен не само териториално но и религиозно -това единствено може да се обясни със сложният път, през който преминава българската народност през вековете и не е изолиран случай ,когато се визира стар народ като нашия.
Но по законите на цикличността в природата е видно, че след разширението пр. идва свиване и обратното -та и след разпокъсването ,идва единението, мисля си че това са естествени процеси.
Имам предвид културно единство, не друг[Защото ще ме обвините в какво ли не].
--- End quote ---
Дано си прав-защото от нашия етнос с течение на времето са откъснати доста големи парчета,които според мен никога няма пак да се върнат. :'(
Gelina:
Чувате едно изречение по телевизията и го дъвчите тука! ;)
mirvam:
--- Quote from: Gelina on July 07, 2010, 15:27 ---Чувате едно изречение по телевизията и го дъвчите тука! ;)
--- End quote ---
Па и се караме, абе детинска му работа. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version