Български > Религия и мистика

Забрадката - аксесоар, символ или задължение

<< < (19/99) > >>

Силвия:

--- Quote from: tersid on July 10, 2010, 19:55 ---Мисля ,че правиш разлика между забрадка и бурка.Защото във Франция забраняват бурка ,а не забрадка.

--- End quote ---

Дебатът във Франция, който върви от известно време в това отношение, не беше само за бурките. Има достатъчно информация в мрежата, сам прочети. Ще си позволя да дам само още един линк.

http://www.tvevropa.com/bg/news/world/view/25696

Мордохай Леви:
Силвето е тук при нас по препоръка на Сербест Коркмаз! Добре дошла!

Силвия:

--- Quote from: tersid on July 10, 2010, 20:02 ---РазстТова не са биометрични данни.Попитай някой криминалист.

--- End quote ---

Това, което цитирах, беше изявление на държавен служител, който ръководи звено, което се занимава точно с издаването на документи за самоличност. Не знам дали ти си специалист по биометрични данни, аз не съм, но ако смяташ, че това, което е официално заявено от един държавен служител в това отношение, не е достатъчно резонно, към самата институция се обърни.

tersid:

--- Quote from: silvia on July 10, 2010, 20:02 ---

--- End quote ---
И какво, да не чакате както винаги чуждия челен опит , та да го приложите като винаги на сляпа баба. Пак ти казвам във Франция не са проблем забрадките, проблем са бурките. Това ,че някой журналист не прави разлика и аудиторията му е подведена ,не е мой проблем .

Силвия:

--- Quote from: Мордохай Леви on July 10, 2010, 20:05 ---Силвето е тук при нас по препоръка на Сербест Коркмаз! Добре дошла!

--- End quote ---

Има хора, които се ръководят само от собствената си съвест.
Представи си.
И точно това ги прави трън в очите на други, които бъркат съвестта с постоянна склонност към лъжи и манипулации.

Иди се оплачи на който искаш, може и на Карл Маркс.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version