Author Topic: Не мога да остана безучастен!!!  (Read 4925 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline teo

 • Advanced member
 • *****
 • Posts: 481
 • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
С политиката си днескашното правителство на Бойко Борисов и глашатая  му  Волен Сидеров, искайки да поставят всичко под   контрол превърнаха Родината ни в Полицейска държава.Бъдете сигурни и това чудо за три дена ще отмине!!!За съжаление  българският народ го избра!Избраха ги да унищожат и поседното дето имахме....тоест малкото пари отделени за дръвца,болести,болен зъб.В България вече е лукс пенсионера да си купи парче месо.Унищожиха надеждите на старите ни бащи и майки!Къде се чуло да има друга държава,където пенсиите се определят след 40 години труд!Нормалните държави това е в рамките на 20-25 години!Къде в България има некоРумпирани данъчни служби ....да обходят строителните площадки и да видят че 90% отРАБОТЕЩЕТО  население на Бългатрия е не е осигурено за своята пенсия и за здравните си!!!!А вместо това ДАНС ТРЪГВА ДА ГОНИ ОБИКНОВЕНИ ФОРУМЦИ КОИТО КАЗВАТ,ИСТИНАТА!!!Вярно е истината боли!!!Но защо ДАНС НЕ ТРЪГВАТ СРЕЩУ МАФИЯТА?Защото някои в тази игра има своите си печалби...и печелят милони!Полицаи които продават дрога и укриват престъпниците!!!И сега кой е бил виновен....ами един обикновен форумен деец  като Помак бг.Аз въпреки, че не съм съгласен със мнението на Помак бг ,че Помаците са славяни....напълно го подкрепям в неговото лично мнение.Всеки човек има право да изразява мнението си свободно.Никъде в едно негово писане не съм видял нещо което да е било в отношение на създаване на етнически сблъсък..Неговата цел, както целта на много хора(включително и моята цел) е създаването на Разнообразието на етнокултурната ни особеност на нацията ни!Цел да превърнем България в база на една функционираща и разнообразна ето култура,където основната ни цел да бъде общата ни Родина!Казах ли нещо лошо?Ами това казва и Помак бг!
Нека този мой призив да го разпространим в най различни емигрантски и правозащитни организации....включитено и до ЕП.
Хей свободно мислещи хора ,нека да се обидиним,защото посегателството към Помак бг е посегателство към нашата лична свобода.

Моите уважения !
ТЕО
Offline PETER

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1028
 • Gender: Male
Re: Не мога да остана безучастен!!!
« Reply #1 on: July 10, 2010, 11:03 »
Къде е това "посегателство" на правителството над помак бг , бе чожум?
Факти?

Мордохай Леви

 • Guest
Re: Не мога да остана безучастен!!!
« Reply #2 on: July 10, 2010, 11:05 »
Той teo само да си намира приказка, бе Петре. От старите дисиденти е човека. Игнорирай го

Offline Gelina

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1487
 • Gender: Female
Re: Не мога да остана безучастен!!!
« Reply #3 on: July 10, 2010, 11:25 »
Вие двамата хем незнаете,хем взимате отношение! 8) Трайте,че ДАНС вижда! :-X

Offline EvroPOMAK

 • Global moderator
 • ****
 • Posts: 1410
 • Gender: Male
 • POMAK - POMAKY
Re: Не мога да остана безучастен!!!
« Reply #4 on: February 11, 2012, 12:48 »
Българската безизходица и за християни и за мюсюлмани !!!   ???  >:(

Мъж и жена се самоубиха в Казанлъшко

10:32 | 11.02.2012 | 1382 прочитания Размер на текста
Двама възрастни са намерени мъртви в село Кънчево, Казанлъшко в гаража на собствената си къща, съобщи БГНЕС.

70-годишните баба Марийка и дядо Величко Петкови са открити мъртви в гаража си тази сутрин. Най-вероятно двамата възрастни са се самоубили. Жената е на 73 г., а мъжът на 74 г. Облекли са се с дрехите си за лягане, постелили си одеяло под ауспуха на автомобила "Жигули", запалили са колата, след това са легнали, завили са се до ауспуха и така са починали.
В една от стаите на къщата им са открити дрехи, приготвени за погребение. Няма оставено предсмъртно писмо. Имат две деца - дъщеря и син, но синът е починал преди около година. Дъщерята е митничарка в казанлъшката митница. Не са били видимо болни от тежка болест. Дори в четвъртък дядо Величко е ходил да си вземе лекарствата и да се отбие при дъщеря си. Няма и следи от насилие.
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Seiko

 • Global moderator
 • ****
 • Posts: 847
 • Gender: Male
Re: Не мога да остана безучастен!!!
« Reply #5 on: June 24, 2013, 10:45 »


Европа отпуснала 27 милиона лева за земеделците, министерството спасило с тях от фалит медии


Земеделското министерство е издържало почти всички национални медии с пари, отпуснати от Европейската комисия за Програмата за развитие на планинските райони, за насърчаване на младите фермери и други агроинициативи.

Спасявани от ведомството по време на Мирослав Найденов са били шоуто „Комиците", Бтв, Нова тв, Тв7, агенция „Фокус", вестниците „Труд", „Телеграф", „Стандарт", „Уикенд" и т. н.

27 милиона за медии и реклама и 5 милиона за командировки - това са само част от парите, преминали през МЗХ в последните години. Разкритието направи министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков по време на телевизионно интервю, съобщиха от МЗХ.

"Заварих една огромна, раздута структура, в която има цели звена, които не е ясно, какво точно вършат. Заварих редица дейности свойствени за администрацията на МЗХ, които са възложени на външни изпълнители. Фирми, които получават пари за работа, която трябва да извършваме сами. На всичко това трябва да се сложи край", допълни земеделският министър.

По думите му наследството на предишните управляващи е можело да бъде много по-добро, ако са били привличани експерти, които да помогнат за развитието на сектора. "Вместо това наследихме 670 граждански договора за над 3 милиона лева с хора, които далеч не са експерти по земеделие. Хора, които нямат нито ценза, нито експертизата да работят в МЗХ", разкри министър Греков.

„С парите за земеделците в планинските райони от фалит са спасявани дори „жълти вестници", както и агенция „Фокус", която на ден е посещавана от 30-40 хиляди човека, но в документите е посочено, че има стотици хиляди посетители на ден. Вестници са отчитали, че са правели кампании за десетки хиляди лева в региони, където пласират едва по 100-200 броя. „Комиците" са получили близо 2 милиона лева за полуляризиране на земеделските програми", поясниха от земеделското министерство.

You are not allowed to view links. Register or Login

 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42