Български > Bестник

ПОЛИЦАИ НАХЛУХА В АПАРТАМЕНТА НА МУСТАФОВИ И ГИ НАБИХА

<< < (3/4) > >>

PETER:

--- Quote from: KaraIbrahim on July 29, 2010, 00:58 ---   Петре,ако това се установи в съда,ОК,значи е помагал.Ако обаче е казано от някой милиционер,не му вярвам.И дори да е помагал,това не оправдава побойниците.
  В нашата мила татковина това може да се случи на всекиго.И след това публично да го опозорят.Да го изкарат я сводник,я наркоман.Милиционерски номера.

--- End quote ---

Казано е от министър Ц.Цветанов в Народното събрание, като отговор на питане.
http://dnes.dir.bg/video.php?id=6808006
Мисля че засега това е най-достоверното място.
Дали е вярно не знам. Все ще се разбере някога. Особено ако се заведе дело.
Любопитно е че същия министър се извинява на майката за дъщерята.

За мен тази случка всъщност показва че сме много толерантна и цивилизована държава.
Полицията бие някого от малцинството и веднага има питане към министъра, проверки, разследвания и т.н.
Де това да го имаше по другите държави, където българите сме малцинство ... :)

KaraIbrahim:

--- Quote from: PETER on July 29, 2010, 15:54 ---
Полицията бие някого от малцинството и веднага има питане към министъра, проверки, разследвания и т.н.
Де това да го имаше по другите държави, където българите сме малцинство ... :)

--- End quote ---

Полицаите са пребили от бой семейство по време на акция.Превишили са си правата.Направили са огромна грешка.За такива грешки се подават оставки и следват уволнения,поне в РПУ-то,където са се  осрали.
  Там,където българите са малцинство,такива неща НЯМА!Попитай някого,който живее в чужбина.Там просто арестуват,не се правят на Рамбовци.И ако е допусната грешка,се извиняват,не те чернят пред телевизията и в парламента,за да  оправдаят некадърността си.
  Защото в тези страни,за които ми говориш,престъпниците ги осъждат,независимо дали са облечени в анцуг или униформа.
  И етническата принадлежност тук въобще не е от значение.Това може да се случи на всеки.Не е първи случай,надявам се да е последен,но мисля,че няма да е.

PETER:
Бащата уволнен дисциплинарно, продал задграничния си паспорт за далавери...
Айде да не задълбаваме че ще замирише.:)

Една сцепена глава при отваряне на врата не е пребито семейство.
Дори да е  грешка, ако се беше случило на българи, щяха да приемат извинението и всичко щеше да е забравено.

Както и да е.  За мен правите от мухата слон, но това си ваше право.

KaraIbrahim:
  Моли се да не сбъркат и да влязат у вас.Тогава друга песен ще запееш :D

PETER:
Нямай грижа. Аз съм на принципа на Петко Каравелов,
който на излизане от Черната джамия, където е бил буквално пребит, а не само с цицина на главата, казва пред чуждите журналисти:
"Господа, в България не бият!"

Само дето няма да го разбереш :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version