Български > Балканскa мyзика

Радио "Гласът на планината"

<< < (6/7) > >>

EvroPOMAK:

--- Quote from: Салих ага on August 29, 2010, 09:23 ---Благодаря ти Помакос! Радиото ми беше с цел да доставя радост на планинците, а музиката беше народна и балканска. .................. 
--- End quote ---

"Салихка", абрье аркадашь, можеш спокойно - "Планинците" да ги наречеш "Помаци", да видиш, че нема да ти се скършьи езика!  :-X  ::)
А, ако си имал цел да разведриш и прославишь, тея измъчени людье, какво по добро от това?  :)
Пьа, може и това свободословие да ти е на късмет, та белкимь радиостанцията да тръгне отново, ако са я бастисальи, некьви нацисти-айдуци-хайманьи!  ;)

Nazmi:
 Сайта на помаците по света pomak.eu е пример за толерантност и в защита на помаците.
Бяхме хакнати един път но се изправихме на крака за разлика от други.!
Сега сме ЛИДЕР и сме много по силни!
За Радиото ти незнам,но ако се откажеш рано губиш ти,и то многооо..

Dobrev:

--- Quote from: Салих ага on August 29, 2010, 09:23 ---Благодаря ти Помакос! Радиото ми беше с цел да доставя радост на планинците, а музиката беше народна и балканска. Но и да го възстановя каква е ползата? Пак ще го хакнат. Има много завистници и хора които просто не желаят хубавото радио да съществува, и вярвам че това е с оглед на моята личност, която явно не се харесва на доста хора. Но както и да е. Бог вижда!

--- End quote ---

Сали, сигурен ли си, че радиото ти е хакнато?
Доколкото видях това е free сървър, а знаеш, че всичко дето е безплатно се прецаква постоянно.
Просто си направи нова регистрация и пускай музика наново.

Hashashin:
Назми, Боби, радиото наистина е хакнато чрез флууд- много заявки за отрицателно време, което блокира сървъра. Още съм ядосан, но сега търся по сигурно място за хостване и тогава радиото ще започне да предава отново. Да знаят всички недоброжелатели, че не един балаканджия не се предава лесно!

KaraIbrahim:
  Така те искам,Сали ага!Радиото беше хубаво и ще е жалко,ако го изоставиш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version