Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (229/325) > >>

Subeyi Kurt:
Мелек нещо не е добре, на лични мен пък ме изкара на кюрдски бунтовник от ПКК. :D  Сигурно не знае разликата между курт и кюрт. Тези които са в гроги съcтояние тук се хващат за нея като удавник за сламка но на мен ми се кефи от това положение. :D

jordanova:

--- Quote from: subigi kurt on November 04, 2011, 16:37 ---Мелек нещо не е добре, на лични мен пък ме изкара на кюрдски бунтовник от ПКК. :D  Сигурно не знае разликата между курт и кюрт. Тези които са в гроги съcтояние тук се хващат за нея като удавник за сламка но на мен ми се кефи от това положение. :D

--- End quote ---
Уважаеми  господине,  не смятате ли за неетично да нападате някой защото е на друго мнение като го оприличавате на луд, болен или незнам какъв си? Мелек, без да я зная и познавам, изрази възмущението си към тези, които нападат другите заради своя комфорт. Тя и останалите , които я подеха си размениха думи, които аз не разбирам и не мога да разбера какво са си казали и не е моя работа. Единствено един разсъждаващ от форума, каза,че ще я нападнат заради думите и. Това и стана. Не ви прави чест да излагате лични съобщения на яве. Ако тя е преценила,че не е необходимо да продължава в публичното пространство и да приключи с това, което иска да каже на лични, това е нейно право, но на вас не ви прави чест, това е невъзпитано, една жена не умеете да оцените, защото не сте свикнали да е на различно мнение от вашето.

Svetlina:

--- Quote from: jordanova on November 04, 2011, 17:10 ---Уважаеми  господине,  не смятате ли за неетично да нападате някой защото е на друго мнение като го оприличавате на луд, болен или незнам какъв си? Мелек, без да я зная и познавам, изрази възмущението си към тези, които нападат другите заради своя комфорт. Тя и останалите , които я подеха си размениха думи, които аз не разбирам и не мога да разбера какво са си казали и не е моя работа. Единствено един разсъждаващ от форума, каза,че ще я нападнат заради думите и. Това и стана. Не ви прави чест да излагате лични съобщения на яве. Ако тя е преценила,че не е необходимо да продължава в публичното пространство и да приключи с това, което иска да каже на лични, това е нейно право, но на вас не ви прави чест, това е невъзпитано, една жена не умеете да оцените, защото не сте свикнали да е на различно мнение от вашето.

--- End quote ---
Йорданова, не им се връзвай - тук участвуват дейно двама-трима модератори, безработни и, разбира се, измислячите на различните течения за произхода на помаците.
Както виждаш последната теория е, че не са били нито българи, нито траки, славяни, нито ахейци, нито ромеи, нито македонци, нито кумани, нито османци...., нито християни (православни или католици), нито павликяни, нито богомили.... но затова пък са били най-умните езичници, чиито деди приели (уж!) доброволно исляма (поради умността си) през 16 в.

Някои участници изхвърлят тук всякакви отрицателни напрежения и чувства към всичко българско, независимо какво ще им кажеш. Половината от тях живеят в Турция и вече с гордост крещят "да живее О.И.", защото там политиката е такава и така биват възпитавани всички поколения - в пълна туркост.
Пък после били набожни и държали много на исляма!!! Празни думи.
Та така, Йорданова.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: jordanova on November 04, 2011, 17:10 ---Уважаеми  господине,  не смятате ли за неетично да нападате някой защото е на друго мнение като го оприличавате на луд, болен или незнам какъв си? Мелек, без да я зная и познавам, изрази възмущението си към тези, които нападат другите заради своя комфорт. Тя и останалите , които я подеха си размениха думи, които аз не разбирам и не мога да разбера какво са си казали и не е моя работа. Единствено един разсъждаващ от форума, каза,че ще я нападнат заради думите и. Това и стана. Не ви прави чест да излагате лични съобщения на яве. Ако тя е преценила,че не е необходимо да продължава в публичното пространство и да приключи с това, което иска да каже на лични, това е нейно право, но на вас не ви прави чест, това е невъзпитано, една жена не умеете да оцените, защото не сте свикнали да е на различно мнение от вашето.

--- End quote ---

Г-жа  jordanova, да по принцип сте права, но де да знаехте постинга и към мен, нейното и обръщение, обиди,  бил съм бандит от ПКК , трабвало да се махам от форума и тем подобни. Не искам да подценявам никого но постинга и към мен беше на нулево ниво. Даже си помислих че презимето и е Мелек, защото една  жена не би се отнесла така към чıовек който не познава. Накраце тя или той си го заслужиха. Излиза че тук напразно роните крокодилски сълзи защото няма какво друго да правите  ;) Поздрави!

KaraIbrahim:

--- Quote from: Svetlina on November 04, 2011, 17:27 ---Йорданова, не им се връзвай - тук участвуват дейно двама-трима модератори, безработни и, разбира се, измислячите на различните течения за произхода на помаците.
Както виждаш последната теория е, че не са били нито българи, нито траки, славяни, нито ахейци, нито ромеи, нито македонци, нито кумани, нито османци...., нито християни (православни или католици), нито павликяни, нито богомили.... но затова пък са били най-умните езичници, чиито деди приели (уж!) доброволно исляма (поради умността си) през 16 в.

Някои участници изхвърлят тук всякакви отрицателни напрежения и чувства към всичко българско, независимо какво ще им кажеш. Половината от тях живеят в Турция и вече с гордост крещят "да живее О.И.", защото там политиката е такава и така биват възпитавани всички поколения - в пълна туркост.
Пък после били набожни и държали много на исляма!!! Празни думи.
Та така, Йорданова.

--- End quote ---

Това май е било предназначено за "лични" ;D Светлината се събуди,за да освети пътя на Йорданова.
В този форум пишат всички,които имат желание и време да го правят.И ,естествено-ако смятат,че имат какво да ни кажат.Ако на някой не му харесва,нека не се чувства задължен да влиза тук.

Светлина,а ти откъде толкова добре познаваш пишещите тук?И как успя да ги изброиш?Че и с какво се занимават даже знаеш.
 Отговорите са два - или си от ония структури,където си врат носа навсякъде,или си празнодумка.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version